jack russel X

Guus

Ras: Jack Russel x 

Geboortedatum: 08/03/2020

Geslacht: reu

Steriel: ja

Zindelijk: ja

Kan alleen blijven: ja

Kan mee in de auto: ja

 

Andere honden: ja 

Katten: geen ervaring 

Kinderen: ja, oudere kinderen

Hoi iedereen,

Maak kennis met Guus, de trouwe beschermer van de roedel. Guus is een jonge kruising Jack Russel en zoals de meeste Jacks is hij ook gek op zijn baasje(s). 

Hij is dan misschien klein maar wel erg dapper en zal er niet voor terugdeinzen om het aan vreemden duidelijk te maken wanneer ze een grens overtreden. Zo is Guus erg beschermend over de kleine tweevoeter met wie hij samen woont.

Guusje neemt zijn rol danig serieus dat hij is beginnen grommen naar vreemden die in de buurt van zijn ‘kroost’ komen. Er is al eens een ‘bijtincident’ geweest maar laat ons dat even kaderen. Guus komt op voor zijn baby en gromde wanneer een vreemde persoon te dicht kwam. Die heeft de signalen blijkbaar niet goed begrepen want Guus heeft die persoon een ‘pits’ gegeven als laatste waarschuwing. En dat heeft gewerkt blijkbaar 🙂

Nu goed, fijn is dat niet voor de ontvanger van de pits natuurlijk en zeker met kleine kinderen in de buurt kan dit fout worden geïnterpreteerd.

Wij zijn daarom op zoek naar een nieuwe thuis waar Guus gerust kan zijn dat er niet te veel vreemden over de vloer komen. Een baas die hij kan verafgoden en die hem overal mee naartoe neemt.

Jullie gaan onafscheidelijke vrienden worden, da’s zeker!

Contacteer ons voor meer info over Guus

15 + 11 =

Beste kandidaat adoptant

Omdat verhuizen steeds stress met zich meebrengt nemen we bij vzw Helping Dogs voldoende tijd om de juiste kandidaat adoptanten voor de hond te selecteren.

Dit proces neemt tijd in beslag, maar door deze investering te maken, proberen we ervoor te zorgen dat een hond meteen goed zit en dus niet nogmaals herplaatst moet worden.

Wij nemen binnen 14 dagen contact op met de geselecteerde kandidaten. Indien we jou niet hebben gecontacteerd wil dat zeggen dat deze hond een uitermate geschikte nieuwe thuis heeft gevonden of dat wij verder gaan met de zoektocht naar de ultieme match.

 

Dank voor je geduld en begrip!