shiba inu

Storm

Ras: Shiba Inu

Geboortedatum: 23/10/2016

Geslacht: reu

Steriel: ja

Zindelijk: ja 

Kan alleen blijven: ja

Kan mee in de auto: ja

 

Andere honden: nee

Katten: nee

Kinderen: nee

Dag iedereen,

Dit is Storm, zoals jullie kunnen zien een Shiba Inu! Deze jongen houdt van rust in huis. Drukte geeft hem teveel stress en dan wordt hij onzeker. Zoals sommigen onder jullie weten, drukken Shiba’s hun gevoelens nogal eens uit met hun tanden.

Een baas met ervaring kan meestal de signalen op voorhand lezen, kinderen doorgaans niet. Bijgevolg wordt Storm niet bij kinderen geplaatst. Met andere honden honden loopt het soms wel, soms niet lekker. We geloven daarom dat het beter is dat Storm naar een thuis verhuist waar hij in alle rust tot zichzelf kan komen.

We zoeken dus vooral een thuis waar Storm alle aandacht kan krijgen. Geen kinderen (ook geen toekomstige) en geen andere viervoeters is een vereiste.

 

Contacteer ons voor meer info over Storm

13 + 14 =

Beste kandidaat adoptant

Omdat verhuizen steeds stress met zich meebrengt nemen we bij vzw Helping Dogs voldoende tijd om de juiste kandidaat adoptanten voor de hond te selecteren.

Dit proces neemt tijd in beslag, maar door deze investering te maken, proberen we ervoor te zorgen dat een hond meteen goed zit en dus niet nogmaals herplaatst moet worden.

Wij nemen binnen 14 dagen contact op met de geselecteerde kandidaten. Indien we jou niet hebben gecontacteerd wil dat zeggen dat deze hond een uitermate geschikte nieuwe thuis heeft gevonden of dat wij verder gaan met de zoektocht naar de ultieme match.

 

Dank voor je geduld en begrip!