amerikaanse Akita

Kintaro

Ras: Amerikaanse Akita

Geboortedatum: 24/10/2018

Geslacht: reu

Steriel: nee

Zindelijk: ja 

Kan alleen blijven: ja

Kan mee in de auto: ja

 

Andere honden: neen

Katten: neen

Kinderen: neen

Hoi iedereen,

Maak kennis met Kintaro. Deze kloeke verschijning is een Akita. Akita’s hebben een apart karakter. Laat ons zeggen dat ze koppig kunnen zijn. Onze vriend hier is niet anders. Kintaro is nogal op zichzelf. Hij neemt graag de leiding en laat dat ook merken. Zo bewaakt hij zijn voer en deelt hij niet graag met andere honden, katten of kleine mensen. 

Met andere honden wil het momenteel dus niet lukken. We sluiten het niet uit in de toekomst maar we plaatsen Kintaro niet in een thuis met andere honden (of andere huisdieren).

We horen graag van je als je stevig in je schoenen staat en als je Kintaro een consequente opvoeding kan bieden met zachte hand.

Contacteer ons voor meer info over Kintaro

7 + 6 =

Beste kandidaat adoptant

Omdat verhuizen steeds stress met zich meebrengt nemen we bij vzw Helping Dogs voldoende tijd om de juiste kandidaat adoptanten voor de hond te selecteren.

Dit proces neemt tijd in beslag, maar door deze investering te maken, proberen we ervoor te zorgen dat een hond meteen goed zit en dus niet nogmaals herplaatst moet worden.

Wij nemen binnen 14 dagen contact op met de geselecteerde kandidaten. Indien we jou niet hebben gecontacteerd wil dat zeggen dat deze hond een uitermate geschikte nieuwe thuis heeft gevonden of dat wij verder gaan met de zoektocht naar de ultieme match.

 

Dank voor je geduld en begrip!