border collie

Yumi

Ras: Border Collie

Geboortedatum: 06/11/2020

Geslacht: teef

Steriel: ja 

Zindelijk: ja 

Kan alleen blijven: ja

Kan mee in de auto: ja

 

Andere honden: ja 

Katten: geen ervaring

Kinderen: ja, oudere kinderen

Hoi iedereen,

Maak kennis met Yumi. Yumi is een jonge Border die op zoek is naar standvastigheid, rust en ontspanning. Yumi trekt het niet in onze (te) drukke samenleving en zou liefst ergens wonen waar ze minder prikkels te verwerken krijgt. 

Omdat Yumi een Border is, hoort, ziet en voelt ze alles nog veel beter dan een doorsnee hond.

Als het haar allemaal te veel wordt, geeft ze dat duidelijk aan. Zo heeft ze ooit wel eens ‘gehapt’ toen ze zich in het nauw gedreven voelde. We plaatsen Yumi niet bij kleine kinderen om die reden maar we weten wel dat ze het fijn vindt om met iets oudere kinderen op wandeling te gaan.

Woon jij op een rustige plek en ben jij ook een ‘chill’ type? Dan zou dat zowaar wel eens kunnen klikken….

Contacteer ons voor meer info over Yumi

6 + 1 =

Beste kandidaat adoptant

Omdat verhuizen steeds stress met zich meebrengt nemen we bij vzw Helping Dogs voldoende tijd om de juiste kandidaat adoptanten voor de hond te selecteren.

Dit proces neemt tijd in beslag, maar door deze investering te maken, proberen we ervoor te zorgen dat een hond meteen goed zit en dus niet nogmaals herplaatst moet worden.

Wij nemen binnen 14 dagen contact op met de geselecteerde kandidaten. Indien we jou niet hebben gecontacteerd wil dat zeggen dat deze hond een uitermate geschikte nieuwe thuis heeft gevonden of dat wij verder gaan met de zoektocht naar de ultieme match.

 

Dank voor je geduld en begrip!