canis vulgaris

Wifi

Ras: Canis Vulgaris

Geboortedatum: 02/04/2016

Geslacht: teef

Steriel: ja 

Zindelijk: ja 

Kan alleen blijven: ja

Kan mee in de auto: ja

 

Andere honden: neen

Katten: neen

Kinderen: ja, oudere kinderen

Dag iedereen,  

Geen 5G, maar wel nog steeds een sterk signaal. Maak kennis met Wifi!

Deze dame heeft het liefst het rijk voor haar alleen, althans wat viervoeters betreft. Andere honden of katten is een no-go. Voor alles op 2 benen is ze dan weer de knuffelaar eerste klas ! Wifi strekt graag de pootjes, en dan nog liefst in de richting die haar neus haar brengt… verwacht dus niet dat ze netjes naast je loopt. Het is tenslotte wel haar wandeling! 

O ja… nog even meegeven : Wifi is diabetes-patient. Niet onbelangrijk, maar ook niet bepalend voor haar stralend en vlot karakter. Ze krijgt nu haar spuitjes en dat laat ze heel makkelijk toe, ook door een niet-dierenarts… Op die manier merk je niet eens dat er iets aan de hand is. 

Op zoek naar een compagnon-de-route? Zin in zinvolle wandelingen? Laat Wifi je gids zijn, en wie weet waar kom je uit ! 

Contacteer ons voor meer info over Wifi

12 + 11 =

Onze honden steunen?

Je kan onze honden enorm helpen door meter/peter te worden of door een vrije bijdrage te storten op ons rekeningnummer:

IBAN: BE47 9796 5863 7580

Je leest er meer over op

www.helpingdogs.be/steun/

 

Hondenspullen nodig?

Je kan terecht in onze winkel te Tielt of op de Helping Dogs webshop voor voeding, speelgoed, verzorgingspullen,...

We hebben enkel het allerbeste geselecteerd want je viervoeter is het waard.

Door bij Helping Dogs te kopen, steun je ook rechtstreeks onze opvanghonden.

Begeleiding nodig?

Een hond adopteren is niet niets. Zowel de hond als zijn nieuw gezin zullen elkaar moeten leren begrijpen om op een fijne manier te gaan samen-leven.

Verhuizen is voor de mens één van de meest stressvolle situaties die er zijn. Dat is niet anders voor onze geliefde viervoeters.

Vele factoren kunnen die verhuis beïnvloeden: de voorgeschiedenis van de hond, het karakter, het ras, de gezondheidstoestand,...en natuurlijk het nieuwe gezin.

Bij vzw Helping Dogs hebben we heel wat ervaring met deze moeilijke overgangsperiode. Er zijn ten slotte al meer dan 1000 honden die dankzij Helping Dogs een definitieve thuis hebben gevonden.

Daarom bieden wij ook coaching aan. Deze coaching is vooral gericht op hoe we de hond met zo weinig mogelijk stress kunnen integreren in zijn nieuwe thuis. Soms gaat dit vanzelf, soms kan je hier wat hulp bij gebruiken..

Vaak heeft het nieuwe gezin vooral nood aan een luisterend oor, wat bijsturing en geruststelling. Wij tonen jullie graag hoe je je nieuwe vriend gewoon zichzelf kan laten zijn.

Contacteer ons vrijblijvend: coaching@helpingdogs.be

 

Beste kandidaat adoptant

Omdat verhuizen steeds stress met zich meebrengt nemen we bij vzw Helping Dogs voldoende tijd om de juiste kandidaat adoptanten voor de hond te selecteren.

Dit proces neemt tijd in beslag, maar door deze investering te maken, proberen we ervoor te zorgen dat een hond meteen goed zit en dus niet nogmaals herplaatst moet worden.

Wij nemen binnen 14 dagen contact op met de geselecteerde kandidaten. Indien we jou niet hebben gecontacteerd wil dat zeggen dat deze hond een uitermate geschikte nieuwe thuis heeft gevonden of dat wij verder gaan met de zoektocht naar de ultieme match.

 

Dank voor je geduld en begrip!