mini dobermann pinscher

Vinny

Ras: Mini Dobermann Pinscher

Geboortedatum: 19/03/2018

Geslacht: reu

Steriel: ja

Zindelijk: ja

Kan alleen blijven: ja

Kan mee in de auto: ja

 

Andere honden: neen

Katten: neen

Kinderen: ja, oudere kinderen

Hoi iedereen,

Dit is Vinny, vinnige Vinny! Deze kerel heeft energie voor twee. Hij gaat graag wandelen maar nog liever gaat hij lopen…dat mogen een aantal kilometers zijn.

Vinny is niet sociaal…Naar andere honden kan hij fel uithalen en iemand die zomaar een stap in zijn huisje binnenzet, denkt beter twee keer na. 

Er is dus wel wat werk aan de winkel maar we vermoeden dat Vinny eerst en vooral zijn overtollige energie moet kanaliseren door opnieuw meer te gaan bewegen. 

We zoeken een baas die eerst een vertrouwensband opbouwt en van Vinny niets verwacht. Het kan even duren eer je kan beginnen werken aan zijn gedrag. Misschien komt het vanzelf wel goed, misschien heb je daar begeleiding bij nodig. Dan zijn wij er uiteraard om jullie te helpen!

Contacteer ons voor meer info over Vinny

15 + 9 =

Beste kandidaat adoptant

Omdat verhuizen steeds stress met zich meebrengt nemen we bij vzw Helping Dogs voldoende tijd om de juiste kandidaat adoptanten voor de hond te selecteren.

Dit proces neemt tijd in beslag, maar door deze investering te maken, proberen we ervoor te zorgen dat een hond meteen goed zit en dus niet nogmaals herplaatst moet worden.

Wij nemen binnen 14 dagen contact op met de geselecteerde kandidaten. Indien we jou niet hebben gecontacteerd wil dat zeggen dat deze hond een uitermate geschikte nieuwe thuis heeft gevonden of dat wij verder gaan met de zoektocht naar de ultieme match.

 

Dank voor je geduld en begrip!