australische Herder 

Trica

Ras: Australische herder

Geboortedatum: 28/08/2020

Geslacht: teef

Steriel: ja

Zindelijk: ja

Kan alleen blijven: ja

Kan mee in de auto: ja

 

Andere honden: ja

Katten: wellicht wel, geen ervaring

Kinderen: ja, oudere kinderen

Hoi iedereen,

Dit is Trica. Trica is een erg vriendelijke Australische herder.

Ze vertoont enkele typische kenmerken van het ras. Zo heeft Trica ook super-zintuigen. Die stellen haar in staat om in de verte verloren schaapjes op te merken.

Het nadeel van deze super zintuigen is natuurlijk dat je alles gehoord en gezien hebt, ook al wil je liever eventjes rusten. Trica is dus heel gevoelig voor lawaai en drukte in het algemeen. 

Wij zijn heel specifiek op zoek naar een rustige thuis waar een duidelijke structuur aanwezig is. We willen de stad vermijden omdat dit een te grote  belasting is voor Trica’s zintuigen.

 

Contacteer ons voor meer info over Trica

11 + 15 =

Beste kandidaat adoptant

Omdat verhuizen steeds stress met zich meebrengt nemen we bij vzw Helping Dogs voldoende tijd om de juiste kandidaat adoptanten voor de hond te selecteren.

Dit proces neemt tijd in beslag, maar door deze investering te maken, proberen we ervoor te zorgen dat een hond meteen goed zit en dus niet nogmaals herplaatst moet worden.

Wij nemen binnen 14 dagen contact op met de geselecteerde kandidaten. Indien we jou niet hebben gecontacteerd wil dat zeggen dat deze hond een uitermate geschikte nieuwe thuis heeft gevonden of dat wij verder gaan met de zoektocht naar de ultieme match.

 

Dank voor je geduld en begrip!