kooiker

Thor

Ras: Kooiker

Geboortedatum: 04/11/2020

Geslacht: reu

Steriel: ja

Zindelijk: ja

Kan alleen blijven: ja

Kan mee in de auto: ja

 

Andere honden: ja

Katten: neen

Kinderen: neen

Hoi iedereen,

Dit is Thor! Deze jonge kerel bruist van energie en is steeds op zoek naar een nieuwe uitdaging. Wanneer hij zich verveelt, gaat Thor het een beetje uithangen, zien hoever hij het kan drijven.

Thor is een hond voor ervaren baasjes. Hij heeft niet alleen de fysieke uitdaging nodig. Ook zijn hersentjes moeten absoluut geprikkeld worden. Dat kan je doen door met Thor te gaan puzzelen, zoekspelletjes te spelen, dat soort dingen. 

Thor heeft wel eens gegromd en gepitst toen hij niet kreeg wat hij wou. Dit is een vervelend karaktertrekje wat niet geapprecieerd wordt natuurlijk. Door met Thor op een zachte doch duidelijke, consequente manier te communiceren kan je ervoor zorgen dat er geen misverstanden zijn.

Thor houdt van rust en regelmaat. Je doet hem geen plezier met luide feestjes thuis of een uitstap naar de stad.

Klaar voor een uitdaging? Geen hoge verwachtingen maar wel veel aandacht en liefde te bieden?  

 

Contacteer ons voor meer info over Thor

7 + 10 =

Beste kandidaat adoptant

Omdat verhuizen steeds stress met zich meebrengt nemen we bij vzw Helping Dogs voldoende tijd om de juiste kandidaat adoptanten voor de hond te selecteren.

Dit proces neemt tijd in beslag, maar door deze investering te maken, proberen we ervoor te zorgen dat een hond meteen goed zit en dus niet nogmaals herplaatst moet worden.

Wij nemen binnen 14 dagen contact op met de geselecteerde kandidaten. Indien we jou niet hebben gecontacteerd wil dat zeggen dat deze hond een uitermate geschikte nieuwe thuis heeft gevonden of dat wij verder gaan met de zoektocht naar de ultieme match.

 

Dank voor je geduld en begrip!