kooiker

Thor

Ras: Kooiker

Geboortedatum: 04/11/2020

Geslacht: reu

Steriel: ja

Zindelijk: ja

Kan alleen blijven: ja

Kan mee in de auto: ja

 

Andere honden: ja

Katten: neen

Kinderen: neen

Hoi iedereen,

Dit is Thor! Deze jonge kerel bruist van energie en is steeds op zoek naar een nieuwe uitdaging. Wanneer hij zich verveelt, gaat Thor het een beetje uithangen, zien hoever hij het kan drijven.

Thor is een hond voor ervaren baasjes. Hij heeft niet alleen de fysieke uitdaging nodig. Ook zijn hersentjes moeten absoluut geprikkeld worden. Dat kan je doen door met Thor te gaan puzzelen, zoekspelletjes te spelen, dat soort dingen. 

Thor heeft wel eens gegromd en gepitst toen hij niet kreeg wat hij wou. Dit is een vervelend karaktertrekje wat niet geapprecieerd wordt natuurlijk. Door met Thor op een zachte doch duidelijke, consequente manier te communiceren kan je ervoor zorgen dat er geen misverstanden zijn.

Thor houdt van rust en regelmaat. Je doet hem geen plezier met luide feestjes thuis of een uitstap naar de stad.

Klaar voor een uitdaging? Geen hoge verwachtingen maar wel veel aandacht en liefde te bieden?  

 

Contacteer ons voor meer info over Thor

1 + 7 =

Onze honden steunen?

Je kan onze honden enorm helpen door meter/peter te worden of door een vrije bijdrage te storten op ons rekeningnummer:

IBAN: BE47 9796 5863 7580

Je leest er meer over op

www.helpingdogs.be/steun/

 

Hondenspullen nodig?

Je kan terecht in onze winkel te Tielt of op de Helping Dogs webshop voor voeding, speelgoed, verzorgingspullen,...

We hebben enkel het allerbeste geselecteerd want je viervoeter is het waard.

Door bij Helping Dogs te kopen, steun je ook rechtstreeks onze opvanghonden.

Begeleiding nodig?

Een hond adopteren is niet niets. Zowel de hond als zijn nieuw gezin zullen elkaar moeten leren begrijpen om op een fijne manier te gaan samen-leven.

Verhuizen is voor de mens één van de meest stressvolle situaties die er zijn. Dat is niet anders voor onze geliefde viervoeters.

Vele factoren kunnen die verhuis beïnvloeden: de voorgeschiedenis van de hond, het karakter, het ras, de gezondheidstoestand,...en natuurlijk het nieuwe gezin.

Bij vzw Helping Dogs hebben we heel wat ervaring met deze moeilijke overgangsperiode. Er zijn ten slotte al meer dan 1000 honden die dankzij Helping Dogs een definitieve thuis hebben gevonden.

Daarom bieden wij ook coaching aan. Deze coaching is vooral gericht op hoe we de hond met zo weinig mogelijk stress kunnen integreren in zijn nieuwe thuis. Soms gaat dit vanzelf, soms kan je hier wat hulp bij gebruiken..

Vaak heeft het nieuwe gezin vooral nood aan een luisterend oor, wat bijsturing en geruststelling. Wij tonen jullie graag hoe je je nieuwe vriend gewoon zichzelf kan laten zijn.

Contacteer ons vrijblijvend: coaching@helpingdogs.be

 

Beste kandidaat adoptant

Omdat verhuizen steeds stress met zich meebrengt nemen we bij vzw Helping Dogs voldoende tijd om de juiste kandidaat adoptanten voor de hond te selecteren.

Dit proces neemt tijd in beslag, maar door deze investering te maken, proberen we ervoor te zorgen dat een hond meteen goed zit en dus niet nogmaals herplaatst moet worden.

Wij nemen binnen 14 dagen contact op met de geselecteerde kandidaten. Indien we jou niet hebben gecontacteerd wil dat zeggen dat deze hond een uitermate geschikte nieuwe thuis heeft gevonden of dat wij verder gaan met de zoektocht naar de ultieme match.

 

Dank voor je geduld en begrip!