Praagse Rattler

Snoopy

Ras: Praagse Rattler

Geboortedatum: 10/05/2015

Geslacht: teef

Steriel: nee

Zindelijk: ja

Kan alleen blijven: ja

Kan mee in de auto: ja

 

Andere honden: ja

Katten: ?

Kinderen: ja

Hoi iedereen,

Maak kennis met Snoopy! Snoopy is een erg aardige dame.

Ze houdt van knuffelen, lekker eten en haar baasje. Snoopy is geen hondje dat graag alleen is. Ze gaat niet huilen of zo maar ze is gewoon meer op haar gemak bij haar baas.

Drukke situaties zin niet haar ding. Ze houdt het liever bij bankhangen en af en toe een pootje strekken op vertrouwd terrein.

We zijn heel specifiek op zoek naar een baas die misschien al geniet van zijn/haar pensioen en op zoek is naar een trouwe vriend zoals Snoopy. Ze zal niet van je zijde wijken!

We moeten er wel bij vertellen dat juffrouw Snoopy graag verwend wordt. Ze kan een stukje vers gestoomde vlees of kip wel smaken. Verder heeft de juffrouw geen speciale wensen 🙂 

Contacteer ons voor meer info over Snoopy

5 + 15 =

Beste kandidaat adoptant

Omdat verhuizen steeds stress met zich meebrengt nemen we bij vzw Helping Dogs voldoende tijd om de juiste kandidaat adoptanten voor de hond te selecteren.

Dit proces neemt tijd in beslag, maar door deze investering te maken, proberen we ervoor te zorgen dat een hond meteen goed zit en dus niet nogmaals herplaatst moet worden.

Wij nemen binnen 14 dagen contact op met de geselecteerde kandidaten. Indien we jou niet hebben gecontacteerd wil dat zeggen dat deze hond een uitermate geschikte nieuwe thuis heeft gevonden of dat wij verder gaan met de zoektocht naar de ultieme match.

 

Dank voor je geduld en begrip!