Labrador Retriever

Shiraz

Ras: Labrador Retriever

Geboortedatum: 07/06/2021

Geslacht: reu

Steriel: nee

Zindelijk: ja

Kan alleen blijven: moeilijk

Kan mee in de auto: ja

 

Andere honden:  ja 

Katten: moeilijk

Kinderen: ja

Hoi iedereen,

Hier is Shiraz! Shiraz is een magnifieke Labrador. Zoals het wel vaker gaat met Labradors, blijven ze lang in hun puppy fase hangen. Anders gezegd: Shiraz is een speelvogel die de wijde wereld aan het ontdekken is. Gezien zijn 30+kg en eum niet zo elegante manier van doen, kan hij soms wel wat ravage aanbrengen.

Boodschap van algemeen nut: laat je spullen niet rondslingeren 🙂

Dit komt allemaal wel goed wanneer Shiraz wat ouder zal worden. Nu is het voor hem het moment om de grenzen op te zoeken en dingen te ontdekken.

Wij zoeken een rustige baas die deze kerel de weg wijst. Een baas die stevig in de schoenen staat en gevoel voor humor heeft. 

Contacteer ons voor meer info over Shiraz

9 + 11 =

Beste kandidaat adoptant

Omdat verhuizen steeds stress met zich meebrengt nemen we bij vzw Helping Dogs voldoende tijd om de juiste kandidaat adoptanten voor de hond te selecteren.

Dit proces neemt tijd in beslag, maar door deze investering te maken, proberen we ervoor te zorgen dat een hond meteen goed zit en dus niet nogmaals herplaatst moet worden.

Wij nemen binnen 14 dagen contact op met de geselecteerde kandidaten. Indien we jou niet hebben gecontacteerd wil dat zeggen dat deze hond een uitermate geschikte nieuwe thuis heeft gevonden of dat wij verder gaan met de zoektocht naar de ultieme match.

 

Dank voor je geduld en begrip!