labrador retriever

Sam

Ras: Labrador retriever

Geboortedatum: 22/08/2018

Geslacht: reu 

Steriel: ja 

Zindelijk: ja 

Kan alleen blijven: ja

Kan mee in de auto: ja

 

Andere honden:  ja 

Katten: ja

Kinderen: ja

Hoi iedereen,

Maak kennis met Sam. Sam is een blije hond die makkelijk vrienden maakt. Het enige wat een beetje gevoelig ligt zijn zijn korreltjes. Andere viervoeters moeten er niet aan denken om van Sam’s bak te eten, dan gaat hij grommen. 

Sam is verder eenvoudig in de omgang met mens en dier.

Hij is op zoek naar een nieuwe thuis waar hij rustig zijn leventje kan leiden. Veeleisend is hij niet maar Sam blijft een Labrador. Die houden wel van een regelmatig wandelingetje in de natuur om de zintuigen scherp te houden. 

 

Contacteer ons voor meer info over Sam

15 + 7 =

Beste kandidaat adoptant

Omdat verhuizen steeds stress met zich meebrengt nemen we bij vzw Helping Dogs voldoende tijd om de juiste kandidaat adoptanten voor de hond te selecteren.

Dit proces neemt tijd in beslag, maar door deze investering te maken, proberen we ervoor te zorgen dat een hond meteen goed zit en dus niet nogmaals herplaatst moet worden.

Wij nemen binnen 14 dagen contact op met de geselecteerde kandidaten. Indien we jou niet hebben gecontacteerd wil dat zeggen dat deze hond een uitermate geschikte nieuwe thuis heeft gevonden of dat wij verder gaan met de zoektocht naar de ultieme match.

 

Dank voor je geduld en begrip!