Husky

Rocky

Ras: Husky

Geboortedatum: 18/08/2018

Geslacht: reu

Steriel: nee

Zindelijk: ja

Kan alleen blijven: ja

Kan mee in de auto: ja

 

Andere honden: ja 

Katten: neen

Kinderen: ja, oudere kinderen

Hello,

Dit is Rocky, de broer van Jack.

Net als Jack is Rocky een voorname jongeman. Beide Huskies zijn even sociaal en het zou erg fijn zijn mochten ze samen kunnen herplaatst worden maar dat is geen vereiste. Rocky houdt er enorm van om geborsteld te worden. Daar kan hij uren van genieten. Hij is ook de speelvogel van de twee. Touwtje trekken en achter de bal aan hollen zijn zijn favoriete spelletjes.

Net als Jack heeft ook Rocky altijd zin in een stevige wandeling. Het spreekt voor zich dat ze allebei trekken aan de lijn want daar zijn Huskies nu eenmaal voor gefokt. De wandelingen uitdagend en interessant te houden door veel af te wisselen, is een goede manier om het trekken te beperken. 

Contacteer ons voor meer info over Rocky

12 + 5 =

Beste kandidaat adoptant

Omdat verhuizen steeds stress met zich meebrengt nemen we bij vzw Helping Dogs voldoende tijd om de juiste kandidaat adoptanten voor de hond te selecteren.

Dit proces neemt tijd in beslag, maar door deze investering te maken, proberen we ervoor te zorgen dat een hond meteen goed zit en dus niet nogmaals herplaatst moet worden.

Wij nemen binnen 14 dagen contact op met de geselecteerde kandidaten. Indien we jou niet hebben gecontacteerd wil dat zeggen dat deze hond een uitermate geschikte nieuwe thuis heeft gevonden of dat wij verder gaan met de zoektocht naar de ultieme match.

 

Dank voor je geduld en begrip!