Canis Vulgaris

Ricky

Ras: Canis Vulgaris

Geboortedatum: 01/10/2019

Geslacht: reu

Steriel: nee

Zindelijk: ja

Kan alleen blijven: ja

Kan mee in de auto: ja

 

Andere honden: leeft samen met een teefje

Katten: geen ervaring 

Kinderen: nee

Dag iedereen,

Dit is Ricky de rakker! Ricky is in feite nog een onbeschreven blad ondanks zijn leeftijd. Hij heeft erg weinig social skills geleerd en heeft nog niet veel van de wereld gezien. Als gevolg daarvan verkiest hij de veiligheid en geborgenheid van zijn baasje.

Met andere woorden, Ricky is niet echt sociaal. Wanneer hij zich bedreigd voelt, door bijvoorbeeld onbekende mensen op bezoek, durft hij happen om zijn gevoel uit te drukken. Duidelijk Ricky, dank u daarvoor!

We zijn daarom op zoek naar een heel specifieke nieuwe thuis voor deze kerel. Ricky’s nieuwe baas zal hem de eerste weken rustig zijn plekje laten vinden in de nieuwe omgeving. Geen – nul – nada – noppes nieuwe prikkels. Geen bezoek, geen wandelingen, je snapt het al: Ricky gewoon hond laten zijn.

Dit is een vorm van respect en wederzijds vertrouwen die je zaait in die eerste weken en waar jullie later de vruchten zullen van plukken. 

Contacteer ons voor meer info over Ricky

4 + 12 =

Beste kandidaat adoptant

Omdat verhuizen steeds stress met zich meebrengt nemen we bij vzw Helping Dogs voldoende tijd om de juiste kandidaat adoptanten voor de hond te selecteren.

Dit proces neemt tijd in beslag, maar door deze investering te maken, proberen we ervoor te zorgen dat een hond meteen goed zit en dus niet nogmaals herplaatst moet worden.

Wij nemen binnen 14 dagen contact op met de geselecteerde kandidaten. Indien we jou niet hebben gecontacteerd wil dat zeggen dat deze hond een uitermate geschikte nieuwe thuis heeft gevonden of dat wij verder gaan met de zoektocht naar de ultieme match.

 

Dank voor je geduld en begrip!