duitse herder

Raiko

Ras: Duitse Herder

Geboortedatum: 09/09/2018

Geslacht: reu

Steriel: ja

Zindelijk: ja

Kan alleen blijven: ja

Kan mee in de auto: ja

 

Andere honden: ja 

Katten: neen

Kinderen: ja, oudere kinderen

Hoi iedereen,

Maak kennis met Raiko! Deze stoere kerel is een noeste werker. Het zit in zijn genen om baasje te helpen bij allerlei activiteiten.

Raiko is met andere woorden géén bankhanger. We zijn dan ook specifiek op zoek naar een baas met een gelijkaardig energieniveau.

Raiko is erg sociaal en keurig gemanierd. Hij moet wel zijn energie kwijt kunnen anders kan hij wat vervelend doen 🙂

Hij is ook lief naar kinderen maar een beetje uitbundig voor de allerkleinsten. Met andere honden wil het doorgaans prima lukken.

Raiko heeft dus vooral ruimte en activiteiten nodig om zich goed te voelen. Heb jij de ruimte, de tijd en de volle goesting om actief met Raiko erop uit te trekken?

Contacteer ons voor meer info over Raiko

14 + 6 =

Beste kandidaat adoptant

Omdat verhuizen steeds stress met zich meebrengt nemen we bij vzw Helping Dogs voldoende tijd om de juiste kandidaat adoptanten voor de hond te selecteren.

Dit proces neemt tijd in beslag, maar door deze investering te maken, proberen we ervoor te zorgen dat een hond meteen goed zit en dus niet nogmaals herplaatst moet worden.

Wij nemen binnen 14 dagen contact op met de geselecteerde kandidaten. Indien we jou niet hebben gecontacteerd wil dat zeggen dat deze hond een uitermate geschikte nieuwe thuis heeft gevonden of dat wij verder gaan met de zoektocht naar de ultieme match.

 

Dank voor je geduld en begrip!