australische herder

Obi II

Ras: Australische Herder

Geboortedatum: 17/8/2022

Geslacht: reu

Steriel: nee

Zindelijk: ja

Kan alleen blijven: ja

Kan mee in de auto: ja

 

Andere honden: weinig ervaring, is erg onzeker

Katten: neen

Kinderen: ja, oudere kinderen

 

Hoi iedereen,

 Dit is Obi II. Hij is niet van adel of zo maar omdat er momenteel een bijna identieke Obi ter adoptie staat, leek ons deze ‘titel’ wel zo geschikt. 

Obi II is een jonge Australische Herder en bovendien een spring-in-t-veld. Deze jongen heeft zin in het leven en springt er dus ook vol enthousiasme in. Wat hem betreft, heeft iedereen ook steeds evenveel zin om met hem te ravotten en te stoeien. Het mag er soms wat onstuimig aan toe gaan voor Obi II. Veel medelijden met katten, kleine kinderen of ander klein grut heeft hij niet echt. Hij zal niemand bewust pijn doen maar door zijn ongebreideld enthousiasme heeft er hier en daar toch wel al eens een traantje gevloeid.

Kortom, deze pup wil vliegen, stuiteren, drijven, slapen (zie foto 3) en opnieuw beginnen. Wie het ras kent, herkent de pure energie die deze honden hebben.

Obi II heeft ook de super-zintuigen die vele herders bezitten. Ze horen, voelen, zien en ruiken als de beste maar jammer genoeg is dat vaak een nadeel in onze veel te drukke en luide samenleving. 

Wij zijn op zoek naar een nieuwe stek waar Obi II naar hartelust kan ravotten. Een plek weg van de stad bij een gezin waar hij hond kan zijn. Samen op stap door het bos, (zoek) spelletjes uitvinden, misschien af en toe een schaapje drijven wie weet. Obi II moet en wil nog veel leren. Neem jij hem mee op ontdekkingstocht?

 

Contacteer ons voor meer info over Obi II

7 + 13 =

Beste kandidaat adoptant

Omdat verhuizen steeds stress met zich meebrengt nemen we bij vzw Helping Dogs voldoende tijd om de juiste kandidaat adoptanten voor de hond te selecteren.

Dit proces neemt tijd in beslag, maar door deze investering te maken, proberen we ervoor te zorgen dat een hond meteen goed zit en dus niet nogmaals herplaatst moet worden.

Wij nemen binnen 14 dagen contact op met de geselecteerde kandidaten. Indien we jou niet hebben gecontacteerd wil dat zeggen dat deze hond een uitermate geschikte nieuwe thuis heeft gevonden of dat wij verder gaan met de zoektocht naar de ultieme match.

 

Dank voor je geduld en begrip!