Mechelse Herder

Nita

Ras: Mechelse Herder

Geboortedatum: 10/03/2021

Geslacht: teef

Steriel: nee

Zindelijk: ja

Kan alleen blijven: ja

Kan mee in de auto: ja

 

Andere honden: ja 

Katten: neen

Kinderen: ja, oudere kinderen

Hoi iedereen,

Wauw, wat een knappe koppie. Dit is Nita, de Mechelse herder. Nita is een erg lieve en sociale herder. Ze houdt van leuke buitenactiviteiten maar ook van gezellig op de bank hangen. Zoals vele van haar soortgenoten heeft ook Nita super-zintuigen. Daarom is het nodig dat haar nieuwe thuis een stille en prikkelarme omgeving is. Ze heeft vooral erg goede oren…dat is om je beter te kunnen horen maar daarmee hoort ze ook dingen die je je niet kunt voorstellen. 

Woon jij buiten de stad en heb je een ruime tuin? Ben je eerder actief en kan je tijd investeren in Q-time? 

Contacteer ons voor meer info over Nita

5 + 2 =

Beste kandidaat adoptant

Omdat verhuizen steeds stress met zich meebrengt nemen we bij vzw Helping Dogs voldoende tijd om de juiste kandidaat adoptanten voor de hond te selecteren.

Dit proces neemt tijd in beslag, maar door deze investering te maken, proberen we ervoor te zorgen dat een hond meteen goed zit en dus niet nogmaals herplaatst moet worden.

Wij nemen binnen 14 dagen contact op met de geselecteerde kandidaten. Indien we jou niet hebben gecontacteerd wil dat zeggen dat deze hond een uitermate geschikte nieuwe thuis heeft gevonden of dat wij verder gaan met de zoektocht naar de ultieme match.

 

Dank voor je geduld en begrip!