Mechelse Herder

Nala

Ras: Mechelse Herder

Geboortedatum: 02/08/2020

Geslacht: teef

Steriel: ja

Zindelijk: ja 

Kan alleen blijven: ja

Kan mee in de auto: ja

 

Andere honden: ja

Katten: neen

Kinderen: ja, oudere kinderen

Hoi iedereen,

Dit is dan Nala, de zus van Korda. Nala is, net zoals haar broer, erg lief en houdt van knuffelen met de baas(jes). Nala heeft ook een nerveus karakter en heeft daarom een baas nodig die rust uitstraalt. Dat geldt ook voor haar broer Korda trouwens.

We zien hen liefst allebei samen verhuizen naar een nieuwe thuis. Een thuis waar ze samen kunnen ravotten in een grote tuin. Een thuis waar niet te veel prikkels zijn en waar rust en regelmaat is. Ze steunen allebei erg op hun baas waar ze naar opkijken. 

Wil jij deze twee kanjers onder je vleugels nemen?   

Contacteer ons voor meer info over Nala

9 + 3 =

Beste kandidaat adoptant

Omdat verhuizen steeds stress met zich meebrengt nemen we bij vzw Helping Dogs voldoende tijd om de juiste kandidaat adoptanten voor de hond te selecteren.

Dit proces neemt tijd in beslag, maar door deze investering te maken, proberen we ervoor te zorgen dat een hond meteen goed zit en dus niet nogmaals herplaatst moet worden.

Wij nemen binnen 14 dagen contact op met de geselecteerde kandidaten. Indien we jou niet hebben gecontacteerd wil dat zeggen dat deze hond een uitermate geschikte nieuwe thuis heeft gevonden of dat wij verder gaan met de zoektocht naar de ultieme match.

 

Dank voor je geduld en begrip!