canis vulgaris

Mushu

Ras: Canis Vulgaris

Geboortedatum: 10/10/2020

Geslacht: teef

Steriel: ja 

Zindelijk: 99%

Kan alleen blijven: ja maar te verbeteren

Kan mee in de auto: ja

 

Andere honden: ja

Katten: neen

Kinderen: ja, oudere kinderen

Hoi iedereen,

Maak kennis met Mushu! Deze koddige kruising is een spring in t veld en altijd te vinden voor avontuur. Mushu kan nogal in your face zijn omdat ze zo enthousiast is. Met kleine kinderen is dat geen goede match.

Mushu is zo enthousiast omdat ze mindere tijden gekend heeft. Ze heeft daardoor ook wat sociale basic-skills gemist maar daar is inmiddels aan gewerkt en dit evolueert prima.

Mushu is een energiek en enthousiast hondje dat veel aandacht en activiteiten nodig heeft. Momenteel woont ze samen met een kleiner hondje. Mushu is ietwat ondeugend tegen dat hondje vanwege zijn formaat, foei Mushu!

We geloven wel dat Mushu het goed kan doen met andere honden van hetzelfde formaat en energie-niveau.  

 We zijn op zoek naar een jong en dynamisch gezin zonder kleine kinderen. Een thuis voor Mushu waar ze veel plaats heeft om te ravotten en een familie waar steeds iemand klaar staat om een spelletje met haar te spelen of een wandeling te doen.

Contacteer ons voor meer info over Mushu

1 + 5 =

Beste kandidaat adoptant

Omdat verhuizen steeds stress met zich meebrengt nemen we bij vzw Helping Dogs voldoende tijd om de juiste kandidaat adoptanten voor de hond te selecteren.

Dit proces neemt tijd in beslag, maar door deze investering te maken, proberen we ervoor te zorgen dat een hond meteen goed zit en dus niet nogmaals herplaatst moet worden.

Wij nemen binnen 14 dagen contact op met de geselecteerde kandidaten. Indien we jou niet hebben gecontacteerd wil dat zeggen dat deze hond een uitermate geschikte nieuwe thuis heeft gevonden of dat wij verder gaan met de zoektocht naar de ultieme match.

 

Dank voor je geduld en begrip!