herder kruising

Moya

Ras: Herderx 

Geboortedatum: 05/09/2017

Geslacht: teef

Steriel: ja

Zindelijk: ja

Kan alleen blijven: ja

Kan mee in de auto: ja

 

Andere honden: maakt ietwat moeilijk vriendjes

Katten: neen

Kinderen: liever niet

Dag iedereen,

Dit is Moya! Moya houdt van rust, zowel in haar huisje als in haar hoofd. Ze is gesteld op regelmaat en voldoende beweging maar is daar niet veeleisend in.

Het allerbelangrijkste voor Moya is een rustige plek in huis die helemaal van haar is.

Ze is sociaal bij mensen maar kan het moeilijk vinden met andere honden. Soms ontmoet ze wel een hond met het zelfde energieniveau waarmee het klikt maar dat is eerder zeldzaam.

Moya wordt nerveus als er teveel geroezemoes en ‘passage’ rond haar is. Wanneer ze wil duidelijk maken dat haar emmertje aan het overlopen is, kan Moya happen. Dit is niet te verwarren met bijten. Wij vinden happen eigenlijk een heel goed teken. De hond wil ons daarmee in haar eigen taal  vertellen dat ze zich niet lekker voelt. 

Wij hebben je begrepen Moya!

We gaan voor jou op zoek naar een nieuwe thuis waar geen kinderen of andere honden wonen. Een thuis waar je een ruime tuin hebt om in te ravotten en baasjes die er ook graag op uit trekken naar rustige plaatsen waar je lekker kan snuffelen.

 

Contacteer ons voor meer info over Moya

9 + 10 =

Beste kandidaat adoptant

Omdat verhuizen steeds stress met zich meebrengt nemen we bij vzw Helping Dogs voldoende tijd om de juiste kandidaat adoptanten voor de hond te selecteren.

Dit proces neemt tijd in beslag, maar door deze investering te maken, proberen we ervoor te zorgen dat een hond meteen goed zit en dus niet nogmaals herplaatst moet worden.

Wij nemen binnen 14 dagen contact op met de geselecteerde kandidaten. Indien we jou niet hebben gecontacteerd wil dat zeggen dat deze hond een uitermate geschikte nieuwe thuis heeft gevonden of dat wij verder gaan met de zoektocht naar de ultieme match.

 

Dank voor je geduld en begrip!