Dashond

Millan

Ras: Dashond

Geboortedatum: 16/03/2019

Geslacht: reu

Steriel: ja

Zindelijk: ja 

Kan alleen blijven: ja

Kan mee in de auto: ja

 

Andere honden: ja

Katten: ja

Kinderen: enkel ervaring met oudere kinderen

Hoi iedereen,

Maak kennis met Millan! Deze dashond is heel sociaal, een beetje te sociaal soms. Millan heeft de neiging om andere honden, hoe zullen we het zeggen, heel hard te ‘knuffelen’. Ondanks het feit dat Millan gecastreerd werd, blijft hij hardnekkig ‘knuffelen’ wat niet fijn is voor andere honden. 

Dit is dan ook de enige reden dat Millan op zoek gaat naar een nieuwe thuis. Voor de rest is hij immers een erg fijne hond. We zijn op zoek naar een thuis waar hij de enige hond zal zijn in huis en waar er voldoende aandacht naar hem gaat zodat hij zich niet gaat vervelen. Misschien kunnen we op die manier zijn aandacht verleggen naar leuke activiteiten zonder een #metoo – tintje.

Contacteer ons voor meer info over Millan

3 + 1 =

Beste kandidaat adoptant

Omdat verhuizen steeds stress met zich meebrengt nemen we bij vzw Helping Dogs voldoende tijd om de juiste kandidaat adoptanten voor de hond te selecteren.

Dit proces neemt tijd in beslag, maar door deze investering te maken, proberen we ervoor te zorgen dat een hond meteen goed zit en dus niet nogmaals herplaatst moet worden.

Wij nemen binnen 14 dagen contact op met de geselecteerde kandidaten. Indien we jou niet hebben gecontacteerd wil dat zeggen dat deze hond een uitermate geschikte nieuwe thuis heeft gevonden of dat wij verder gaan met de zoektocht naar de ultieme match.

 

Dank voor je geduld en begrip!