canis vulgaris

Miel

Ras: Canis Vulgaris

Geboortedatum: 15/03/2021

Geslacht: reu

Steriel: neen

Zindelijk: ja 

Kan alleen blijven: ja (met broer en zus lukt dit alleszins)

Kan mee in de auto: ja

 

Andere honden: ja 

Katten: geen ervaring 

Kinderen: ja, oudere kinderen

Hoi iedereen,

Maak kennis met Miel, de broer van Malou. Miel is een slimme en rustige hond die graag in het gezelschap van zijn baasjes vertoeft. Hij is heel aanhankelijk en geeft veel knuffels. Hij vindt het geweldig om samen te wandelen en loopt dan ook rustig naast zijn baasje.

Bij onbekende situaties zal hij eerder terughoudend zijn, hij zal zich achter zijn baasje opstellen om de situatie te analyseren vooraleer hij een stap vooruit zet. Hij geniet van de momenten samen in de woonkamer waarbij hij in jouw gezelschap kan zijn.

Hij vindt het heerlijk om een kauwbeentje of wortel tussen zijn pootjes op te smullen. Ben je op zoek naar een lieve kameraad?

Contacteer ons voor meer info over Miel

15 + 14 =

Beste kandidaat adoptant

Omdat verhuizen steeds stress met zich meebrengt nemen we bij vzw Helping Dogs voldoende tijd om de juiste kandidaat adoptanten voor de hond te selecteren.

Dit proces neemt tijd in beslag, maar door deze investering te maken, proberen we ervoor te zorgen dat een hond meteen goed zit en dus niet nogmaals herplaatst moet worden.

Wij nemen binnen 14 dagen contact op met de geselecteerde kandidaten. Indien we jou niet hebben gecontacteerd wil dat zeggen dat deze hond een uitermate geschikte nieuwe thuis heeft gevonden of dat wij verder gaan met de zoektocht naar de ultieme match.

 

Dank voor je geduld en begrip!