duitse Herder

Maxine

Ras: Duitse herder

Geboortedatum: 07/07/2018

Geslacht: teef

Steriel: ja

Zindelijk: ja

Kan alleen blijven: ja

Kan mee in de auto: ja

 

Andere honden: neen

Katten: neen

Kinderen: nee

Hoi iedereen,

Dit is Maxine! Deze herder dame heeft al één en ander meegemaakt. Daardoor vertrouwt ze moeilijk mensen en andere dieren. Eens ze je vertrouwt is er ‘die klik’ en dan is het goed.

Omdat Maxine nog erg onzeker is en dat uit door haar grenzen duidelijk af te bakenen (er is wel eens een hap-incident geweest), kiezen we voor haar een thuis zonder kinderen, zonder andere honden, zonder katten,…een warme thuis helemaal voor Maxine!

Woon jij in een rustige omgeving? Heb je een ruime tuin? Wil jij graag Maxines rots in de branding zijn en haar tonen dat ze voor altijd in een liefdevol nest zal vertoeven? Prima, dan wil Maxine jou heel graag leren kennen! 

Contacteer ons voor meer info over Maxine

15 + 12 =

Beste kandidaat adoptant

Omdat verhuizen steeds stress met zich meebrengt nemen we bij vzw Helping Dogs voldoende tijd om de juiste kandidaat adoptanten voor de hond te selecteren.

Dit proces neemt tijd in beslag, maar door deze investering te maken, proberen we ervoor te zorgen dat een hond meteen goed zit en dus niet nogmaals herplaatst moet worden.

Wij nemen binnen 14 dagen contact op met de geselecteerde kandidaten. Indien we jou niet hebben gecontacteerd wil dat zeggen dat deze hond een uitermate geschikte nieuwe thuis heeft gevonden of dat wij verder gaan met de zoektocht naar de ultieme match.

 

Dank voor je geduld en begrip!