Hollandse Herder

Max

Ras: Hollandse Herder

Geboortedatum: 06/05/2022

Geslacht: reu

Steriel: nee

Zindelijk: ja 

Kan alleen blijven: ja

Kan mee in de auto: ja

 

Andere honden: ja

Katten: neen

Kinderen: neen

Hoi iedereen,

Maak kennis met Max! Deze puber is op zoek naar een stabiele thuis waar hij tot rust kan komen.  

Max heeft het niet op drukte, en wil liever gewoon wat met z’n tweepoter spelen in de tuin om dan languit in zijn bench of stretcher te soezen en de boel wat te bekijken. Langsrijdende auto’s zijn voor hem een verschrikking, maar gelukkig rijdt hij wél graag mee in de eigen auto. Dus zoek maar al een rustige omgeving uit (bos, velden,…) waar je Max na de gewenningsperiode mee naar toe kan nemen.

Max is een Hollandse HERDER, dus lees je goed in wat je hiervan kan verwachten. Kleine kinderen zijn niet zijn ding en katten zijn vieze dingen (volgens hem hé!). Je raadt het al, hij (en dus ook wij) zijn nogal kieskeurig waar zijn volgende mand en bench en stretcher komt te staan…  

Zijn gezinnetje is zijn koninkrijk en mocht hij kunnen, ligt hij een hele tijd naast (of op) jou. Puur genieten is dat.  

Ben jij op zoek naar een soulmate met pit? 

 

Contacteer ons voor meer info over Max

13 + 2 =

Onze honden steunen?

Je kan onze honden enorm helpen door meter/peter te worden of door een vrije bijdrage te storten op ons rekeningnummer:

IBAN: BE47 9796 5863 7580

Je leest er meer over op

www.helpingdogs.be/steun/

 

Hondenspullen nodig?

Je kan terecht in onze winkel te Tielt of op de Helping Dogs webshop voor voeding, speelgoed, verzorgingspullen,...

We hebben enkel het allerbeste geselecteerd want je viervoeter is het waard.

Door bij Helping Dogs te kopen, steun je ook rechtstreeks onze opvanghonden.

Begeleiding nodig?

Een hond adopteren is niet niets. Zowel de hond als zijn nieuw gezin zullen elkaar moeten leren begrijpen om op een fijne manier te gaan samen-leven.

Verhuizen is voor de mens één van de meest stressvolle situaties die er zijn. Dat is niet anders voor onze geliefde viervoeters.

Vele factoren kunnen die verhuis beïnvloeden: de voorgeschiedenis van de hond, het karakter, het ras, de gezondheidstoestand,...en natuurlijk het nieuwe gezin.

Bij vzw Helping Dogs hebben we heel wat ervaring met deze moeilijke overgangsperiode. Er zijn ten slotte al meer dan 1000 honden die dankzij Helping Dogs een definitieve thuis hebben gevonden.

Daarom bieden wij ook coaching aan. Deze coaching is vooral gericht op hoe we de hond met zo weinig mogelijk stress kunnen integreren in zijn nieuwe thuis. Soms gaat dit vanzelf, soms kan je hier wat hulp bij gebruiken..

Vaak heeft het nieuwe gezin vooral nood aan een luisterend oor, wat bijsturing en geruststelling. Wij tonen jullie graag hoe je je nieuwe vriend gewoon zichzelf kan laten zijn.

Contacteer ons vrijblijvend: coaching@helpingdogs.be

 

Beste kandidaat adoptant

Omdat verhuizen steeds stress met zich meebrengt nemen we bij vzw Helping Dogs voldoende tijd om de juiste kandidaat adoptanten voor de hond te selecteren.

Dit proces neemt tijd in beslag, maar door deze investering te maken, proberen we ervoor te zorgen dat een hond meteen goed zit en dus niet nogmaals herplaatst moet worden.

Wij nemen binnen 14 dagen contact op met de geselecteerde kandidaten. Indien we jou niet hebben gecontacteerd wil dat zeggen dat deze hond een uitermate geschikte nieuwe thuis heeft gevonden of dat wij verder gaan met de zoektocht naar de ultieme match.

 

Dank voor je geduld en begrip!