canis vulgaris

Malou

Ras: Canis Vulgaris

Geboortedatum: 15/03/2021

Geslacht: reu

Steriel: neen

Zindelijk: ja, te verbeteren

Kan alleen blijven: ja (met broers en zus lukt dit alleszins)

Kan mee in de auto: ja

 

Andere honden: ja 

Katten: geen ervaring 

Kinderen: ja, oudere kinderen

Hoi iedereen,

Maak kennis met Malou, broer van Miel. Malou is een zeer lieve en slimme hond. Zo zal hij snel iets aanleren en vindt hij het geweldig om met zijn ‘mensen’ bezig te zijn. Hij maakt graag contact en kwispelt als geen ander.

Hij gaat heel graag wandelen en vindt het heerlijk om in de zon te vertoeven. Bij onbekende situaties zal hij eerder terughoudend zijn, hij zal zich achter zijn baasje opstellen om de situatie te analyseren vooraleer hij een stap vooruit zet. Malou is een aangename, lieve hond die heel graag knuffelt.

In zijn huidige omgeving is het ook een echte speelvogel die zijn balletje overal mee naartoe neemt. Ben je op zoek naar een lieve en speelse kameraad?

 

Contacteer ons voor meer info over Malou

13 + 15 =

Beste kandidaat adoptant

Omdat verhuizen steeds stress met zich meebrengt nemen we bij vzw Helping Dogs voldoende tijd om de juiste kandidaat adoptanten voor de hond te selecteren.

Dit proces neemt tijd in beslag, maar door deze investering te maken, proberen we ervoor te zorgen dat een hond meteen goed zit en dus niet nogmaals herplaatst moet worden.

Wij nemen binnen 14 dagen contact op met de geselecteerde kandidaten. Indien we jou niet hebben gecontacteerd wil dat zeggen dat deze hond een uitermate geschikte nieuwe thuis heeft gevonden of dat wij verder gaan met de zoektocht naar de ultieme match.

 

Dank voor je geduld en begrip!