canis vulgaris

Malou

Ras: Canis Vulgaris

Geboortedatum: 15/03/2021

Geslacht: reu

Steriel: neen

Zindelijk: ja, te verbeteren

Kan alleen blijven: ja (met broers en zus lukt dit alleszins)

Kan mee in de auto: ja

 

Andere honden: ja 

Katten: geen ervaring 

Kinderen: ja, oudere kinderen

Hoi iedereen,

Maak kennis met Malou, broer van Miro, Miel en Mona. Ook Malou is eerder onzeker qua karakter. Hij zal zich achter zijn baasje opstellen om de situatie te analyseren vooraleer hij een stap vooruit zet. Net als zijn broers en zus heeft Malou dus ook nog nood aan zelfvertrouwen.

De eerste weken / maanden zal je niet met Malou kunnen gaan wandelen. Er moet eerst een vertrouwensband worden opgebouwd. Hou hier rekening mee!

Wanneer Malou ontdooit is het een aangename, lieve hond die graag knuffelt. In zijn vertrouwde omgeving is het ook een echte speelvogel die zijn balletje overal mee naartoe neemt.

 

Contacteer ons voor meer info over Malou

9 + 2 =

Beste kandidaat adoptant

Omdat verhuizen steeds stress met zich meebrengt nemen we bij vzw Helping Dogs voldoende tijd om de juiste kandidaat adoptanten voor de hond te selecteren.

Dit proces neemt tijd in beslag, maar door deze investering te maken, proberen we ervoor te zorgen dat een hond meteen goed zit en dus niet nogmaals herplaatst moet worden.

Wij nemen binnen 14 dagen contact op met de geselecteerde kandidaten. Indien we jou niet hebben gecontacteerd wil dat zeggen dat deze hond een uitermate geschikte nieuwe thuis heeft gevonden of dat wij verder gaan met de zoektocht naar de ultieme match.

 

Dank voor je geduld en begrip!