corgi x (?)

Lily

Ras: Chihuahua

Geboortedatum: 04/12/2012

Geslacht: teef

Steriel: nee

Zindelijk: ja

Kan alleen blijven: Samen met de anderen lukt dit prima.

Kan mee in de auto: ja

 

Andere honden: uitgebreide kennismaking is belangrijk maar Lily heeft wel een stabiele hond nodig om mee samen te leven

Katten: geen ervaring 

Kinderen: Enkel oudere kinderen

Hoi iedereen,

Maak kennis met Lily! We hebben geen idee welke kruising Lily is maar we gokken iets met Corgi. Lily is een hondje dat erg getraumatiseerd is gezien haar voorgeschiedenis. Ze is erg bang en onzeker en dat staat sociale contacten natuurlijk in de weg.

In het warme opvanggezin waar ze nu vertoeft zien we dat Lily enorm veranderd is de laatste weken. Van een erg bange hond is Lily veranderd in een nieuwsgierig hondje dat je overal wil volgen.

Lily is op zoek naar een uitermate rustige thuis waar ze haar eigen warm plekje krijgt. Een zachtaardig baasje met engelengeduld is wat ze nodig heeft.

 

Contacteer ons voor meer info over Lily

15 + 9 =

Beste kandidaat adoptant

Omdat verhuizen steeds stress met zich meebrengt nemen we bij vzw Helping Dogs voldoende tijd om de juiste kandidaat adoptanten voor de hond te selecteren.

Dit proces neemt tijd in beslag, maar door deze investering te maken, proberen we ervoor te zorgen dat een hond meteen goed zit en dus niet nogmaals herplaatst moet worden.

Wij nemen binnen 14 dagen contact op met de geselecteerde kandidaten. Indien we jou niet hebben gecontacteerd wil dat zeggen dat deze hond een uitermate geschikte nieuwe thuis heeft gevonden of dat wij verder gaan met de zoektocht naar de ultieme match.

 

Dank voor je geduld en begrip!