Golden Retriever

Kyra

Ras: Golden Retriever

Geboortedatum: 12/07/2012

Geslacht: teef

Steriel: ja

Zindelijk: ja

Kan alleen blijven: ja, liefst met andere hond

Kan mee in de auto: ja

 

Andere honden: afhankelijk van de situatie

Katten: sommige

Kinderen: ja, oudere kinderen

 

Hoi iedereen,

Maak kennis met Kyra.

Deze Golden Retriever dame heeft pit. Ze doet graag eens ‘zot’ maar heeft vooral een baas nodig die dat erg goed kan doseren. Eigenlijk heeft Kyra vooral nood aan een rustige omgeving.

Ze gaat erg graag wandelen in de natuur maar opgelet want waar Kyra ook van houdt zijn koeievlaaien 🙂 De omgang met andere honden is dubbel. Ze houdt wel van een spelletje maar is tegelijk erg bezitterig over speeltjes.

Het zal dus niet evident worden om een vriendje te vinden die hier geen probleem mee heeft. Misschien is het best dat Kyra naar een nieuwe thuis gaat waar ze het koninginnerijk helemaal voor zich heeft.

Zo zal ze ook minder stress ervaren en hopelijk snel ‘zen’ zijn.

 

Contacteer ons voor meer info over Kyra

9 + 3 =

Beste kandidaat adoptant

Omdat verhuizen steeds stress met zich meebrengt nemen we bij vzw Helping Dogs voldoende tijd om de juiste kandidaat adoptanten voor de hond te selecteren.

Dit proces neemt tijd in beslag, maar door deze investering te maken, proberen we ervoor te zorgen dat een hond meteen goed zit en dus niet nogmaals herplaatst moet worden.

Wij nemen binnen 14 dagen contact op met de geselecteerde kandidaten. Indien we jou niet hebben gecontacteerd wil dat zeggen dat deze hond een uitermate geschikte nieuwe thuis heeft gevonden of dat wij verder gaan met de zoektocht naar de ultieme match.

 

Dank voor je geduld en begrip!