Cane Corso

Kane

Ras: Cane Corso

Geboortedatum: 09/01/2021

Geslacht: reu 

Steriel: ja 

Zindelijk: ja

Kan alleen blijven: ja

Kan mee in de auto: ja

 

Andere honden: neen

Katten: neen

Kinderen: NEEN

Hoi iedereen,

Dit is Kane, de kloeke Cane Corso.

We vallen meteen met de deur in huis. Kane is erg gevoelig voor prikkels. Zo kan hij moeilijk om met drukte en lawaai (de straat, het geluid van baby’s of kinderen,…). 

In zijn eigen cocon met de baasjes kan Kane heel lief en rustig zijn. Kane heeft nu  een periode van rust, kalmte en structuur nodig om ruimte te maken in zijn koppie. Pas dan is daar terug plaats om nieuwe dingen te leren waaronder van het leven genieten. 

Dus: heb jij / ben jij een rustige thuis zonder kinderen (of kinderwens), zonder andere dieren en heb je ook een hekel aan lawaai? Wil jij die rust graag delen met Kane?    

Contacteer ons voor meer info over Kane

4 + 4 =

Beste kandidaat adoptant

Omdat verhuizen steeds stress met zich meebrengt nemen we bij vzw Helping Dogs voldoende tijd om de juiste kandidaat adoptanten voor de hond te selecteren.

Dit proces neemt tijd in beslag, maar door deze investering te maken, proberen we ervoor te zorgen dat een hond meteen goed zit en dus niet nogmaals herplaatst moet worden.

Wij nemen binnen 14 dagen contact op met de geselecteerde kandidaten. Indien we jou niet hebben gecontacteerd wil dat zeggen dat deze hond een uitermate geschikte nieuwe thuis heeft gevonden of dat wij verder gaan met de zoektocht naar de ultieme match.

 

Dank voor je geduld en begrip!