Cane Corso

Kane

Ras: Cane Corso

Geboortedatum: 09/01/2021

Geslacht: reu 

Steriel: ja 

Zindelijk: ja

Kan alleen blijven: ja

Kan mee in de auto: ja

 

Andere honden: neen

Katten: neen

Kinderen: NEEN

Hoi iedereen,

Dit is Kane, de kloeke Cane Corso.

We vallen meteen met de deur in huis. Kane is erg gevoelig voor prikkels. Zo kan hij moeilijk om met drukte en lawaai (de straat, het geluid van baby’s of kinderen,…). 

In zijn eigen cocon met de baasjes kan Kane heel lief en rustig zijn. Kane heeft nu  een periode van rust, kalmte en structuur nodig om ruimte te maken in zijn koppie. Pas dan is daar terug plaats om nieuwe dingen te leren waaronder van het leven genieten. 

Dus: heb jij / ben jij een rustige thuis zonder kinderen (of kinderwens), zonder andere dieren en heb je ook een hekel aan lawaai? Wil jij die rust graag delen met Kane?    

Contacteer ons voor meer info over Kane

2 + 1 =

Onze honden steunen?

Je kan onze honden enorm helpen door meter/peter te worden of door een vrije bijdrage te storten op ons rekeningnummer:

IBAN: BE47 9796 5863 7580

Je leest er meer over op

www.helpingdogs.be/steun/

 

Hondenspullen nodig?

Je kan terecht in onze winkel te Tielt of op de Helping Dogs webshop voor voeding, speelgoed, verzorgingspullen,...

We hebben enkel het allerbeste geselecteerd want je viervoeter is het waard.

Door bij Helping Dogs te kopen, steun je ook rechtstreeks onze opvanghonden.

Begeleiding nodig?

Een hond adopteren is niet niets. Zowel de hond als zijn nieuw gezin zullen elkaar moeten leren begrijpen om op een fijne manier te gaan samen-leven.

Verhuizen is voor de mens één van de meest stressvolle situaties die er zijn. Dat is niet anders voor onze geliefde viervoeters.

Vele factoren kunnen die verhuis beïnvloeden: de voorgeschiedenis van de hond, het karakter, het ras, de gezondheidstoestand,...en natuurlijk het nieuwe gezin.

Bij vzw Helping Dogs hebben we heel wat ervaring met deze moeilijke overgangsperiode. Er zijn ten slotte al meer dan 1000 honden die dankzij Helping Dogs een definitieve thuis hebben gevonden.

Daarom bieden wij ook coaching aan. Deze coaching is vooral gericht op hoe we de hond met zo weinig mogelijk stress kunnen integreren in zijn nieuwe thuis. Soms gaat dit vanzelf, soms kan je hier wat hulp bij gebruiken..

Vaak heeft het nieuwe gezin vooral nood aan een luisterend oor, wat bijsturing en geruststelling. Wij tonen jullie graag hoe je je nieuwe vriend gewoon zichzelf kan laten zijn.

Contacteer ons vrijblijvend: coaching@helpingdogs.be

 

Beste kandidaat adoptant

Omdat verhuizen steeds stress met zich meebrengt nemen we bij vzw Helping Dogs voldoende tijd om de juiste kandidaat adoptanten voor de hond te selecteren.

Dit proces neemt tijd in beslag, maar door deze investering te maken, proberen we ervoor te zorgen dat een hond meteen goed zit en dus niet nogmaals herplaatst moet worden.

Wij nemen binnen 14 dagen contact op met de geselecteerde kandidaten. Indien we jou niet hebben gecontacteerd wil dat zeggen dat deze hond een uitermate geschikte nieuwe thuis heeft gevonden of dat wij verder gaan met de zoektocht naar de ultieme match.

 

Dank voor je geduld en begrip!