Husky

Jack

Ras: Husky

Geboortedatum: 18/08/2018

Geslacht: reu 

Steriel: nee

Zindelijk: ja 

Kan alleen blijven: ja

Kan mee in de auto: wagenziek

 

Andere honden: ja 

Katten: neen

Kinderen: ja, oudere kinderen

Hello,

Dit is Jack! Deze jongeman is aardig, sociaal en “goed in de omgang”. Hij houdt van aandacht en kan het in principe goed vinden met andere honden.

Jack is lief en aardig voor kinderen maar het blijft een Husky. Die kunnen nogal rechttoe, rechtaan zijn en kleine kinderen een ‘duwtje’ geven als ze in de weg staan. Kwestie van hun stabiliteit te testen. Jack wordt ziek in de wagen en gaat trouwens liever gewoon op zijn eigen vier poten op stap. 

Over stappen gesproken: met een Husky in huis heb je geen stappenteller nodig. Je zal hier iets meer dan een dagelijks blokje om moeten voorzien. We spreken al gauw van een paar kilometer per dag, meert mag ook 🙂 

 

Contacteer ons voor meer info over Jack

2 + 3 =

Beste kandidaat adoptant

Omdat verhuizen steeds stress met zich meebrengt nemen we bij vzw Helping Dogs voldoende tijd om de juiste kandidaat adoptanten voor de hond te selecteren.

Dit proces neemt tijd in beslag, maar door deze investering te maken, proberen we ervoor te zorgen dat een hond meteen goed zit en dus niet nogmaals herplaatst moet worden.

Wij nemen binnen 14 dagen contact op met de geselecteerde kandidaten. Indien we jou niet hebben gecontacteerd wil dat zeggen dat deze hond een uitermate geschikte nieuwe thuis heeft gevonden of dat wij verder gaan met de zoektocht naar de ultieme match.

 

Dank voor je geduld en begrip!