cocker spaniel

Chewy

Ras: Chewy

Geboortedatum: 10/08/2022

Geslacht: reu

Steriel: ja

Zindelijk: ja nee

Kan alleen blijven: geen ervaring

Kan mee in de auto: ja

 

Andere honden: thuis heeft hij graag het rijk voor zich

Katten: neen

Kinderen: ja, oudere kinderen

Hoi iedereen,

Koddig uitzicht : check! 

Cocker-manieren : check !! 

Met andere woorden, weet waar je aan begint! Chewy moet het rijk voor hem alleen hebben. Andere viervoeters zijn niet welkom in zijn koninkrijk. Tweevoeters die weten wat een Cocker-ingesteldheid is daarentegen… Yes please!

Hoewel Chewy best wel wat alleen kan zijn om een schoonheidsslaapje te doen, heeft hij zijn dienaren toch altijd graag dicht in de buurt! 

Omdat deze kerel toch wel een bepaalde manier van aanpakken vraagt (welke Cocker niet?), plaatsen we Chewy niet bij kinderen.

Val jij voor guitige, ondeugende typische Cocker-fratsen, met een grom hier en daar? 

Ken je het ras? Goed zo… Jij bent misschien de nieuwe thuis die we voor deze meneer zoeken! 

Contacteer ons voor meer info over Chewy

3 + 13 =

Onze honden steunen?

Je kan onze honden enorm helpen door meter/peter te worden of door een vrije bijdrage te storten op ons rekeningnummer:

IBAN: BE47 9796 5863 7580

Je leest er meer over op

www.helpingdogs.be/steun/

 

Hondenspullen nodig?

Je kan terecht in onze winkel te Tielt of op de Helping Dogs webshop voor voeding, speelgoed, verzorgingspullen,...

We hebben enkel het allerbeste geselecteerd want je viervoeter is het waard.

Door bij Helping Dogs te kopen, steun je ook rechtstreeks onze opvanghonden.

Begeleiding nodig?

Een hond adopteren is niet niets. Zowel de hond als zijn nieuw gezin zullen elkaar moeten leren begrijpen om op een fijne manier te gaan samen-leven.

Verhuizen is voor de mens één van de meest stressvolle situaties die er zijn. Dat is niet anders voor onze geliefde viervoeters.

Vele factoren kunnen die verhuis beïnvloeden: de voorgeschiedenis van de hond, het karakter, het ras, de gezondheidstoestand,...en natuurlijk het nieuwe gezin.

Bij vzw Helping Dogs hebben we heel wat ervaring met deze moeilijke overgangsperiode. Er zijn ten slotte al meer dan 1000 honden die dankzij Helping Dogs een definitieve thuis hebben gevonden.

Daarom bieden wij ook coaching aan. Deze coaching is vooral gericht op hoe we de hond met zo weinig mogelijk stress kunnen integreren in zijn nieuwe thuis. Soms gaat dit vanzelf, soms kan je hier wat hulp bij gebruiken..

Vaak heeft het nieuwe gezin vooral nood aan een luisterend oor, wat bijsturing en geruststelling. Wij tonen jullie graag hoe je je nieuwe vriend gewoon zichzelf kan laten zijn.

Contacteer ons vrijblijvend: coaching@helpingdogs.be

 

Beste kandidaat adoptant

Omdat verhuizen steeds stress met zich meebrengt nemen we bij vzw Helping Dogs voldoende tijd om de juiste kandidaat adoptanten voor de hond te selecteren.

Dit proces neemt tijd in beslag, maar door deze investering te maken, proberen we ervoor te zorgen dat een hond meteen goed zit en dus niet nogmaals herplaatst moet worden.

Wij nemen binnen 14 dagen contact op met de geselecteerde kandidaten. Indien we jou niet hebben gecontacteerd wil dat zeggen dat deze hond een uitermate geschikte nieuwe thuis heeft gevonden of dat wij verder gaan met de zoektocht naar de ultieme match.

 

Dank voor je geduld en begrip!