Bulgaarse herder X

Billie

Ras: Bulgaarse herder x 

Geboortedatum: 12/02/2018

Geslacht: teef

Steriel: ja

Zindelijk: ja, zie info

Kan alleen blijven: ja, zie info

Kan mee in de auto: ja

 

Andere honden: ja, na uitgebreide kennismaking

Katten: ja 

Kinderen: ja, oudere kinderen

Hoi iedereen,

Maak kennis met Billie. Billie is een kruising Bulgaarse herder. Ze kan erg lief zijn maar is ook (erg) onzeker in sommige situaties. We merken dat Billie heel gevoelig is aan geluiden (stofzuiger, wasmachine, grasmaaier,…) waardoor ze nerveus en onzeker wordt.

De laatste tijd is er teveel veranderd in Billie’s leven waardoor ze in zichzelf gekeerd is. Ze is erg onzeker geworden en kan haar draai niet meer vinden in het gezinsleven. Ze plast opnieuw af en toe in huis en kan moeilijk alleen zijn. Ook ‘s nachts heeft ze het er lastig mee.

Vroeger was dit allemaal geen probleem voor haar dus we gaan op zoek naar een uitgesproken rustige, nieuwe thuis waar ze gewoon hond kan zijn. Wil jij Billie terug ‘on track’ helpen? Kan Billie bij jou altijd een rustig, stil plekje vinden waar ze door niemand gestoord wordt? Hoor jij enkel de vogeltjes fluiten als je buiten in je tuin zit? 

Contacteer ons voor meer info over Billie

1 + 7 =

Beste kandidaat adoptant

Omdat verhuizen steeds stress met zich meebrengt nemen we bij vzw Helping Dogs voldoende tijd om de juiste kandidaat adoptanten voor de hond te selecteren.

Dit proces neemt tijd in beslag, maar door deze investering te maken, proberen we ervoor te zorgen dat een hond meteen goed zit en dus niet nogmaals herplaatst moet worden.

Wij nemen binnen 14 dagen contact op met de geselecteerde kandidaten. Indien we jou niet hebben gecontacteerd wil dat zeggen dat deze hond een uitermate geschikte nieuwe thuis heeft gevonden of dat wij verder gaan met de zoektocht naar de ultieme match.

 

Dank voor je geduld en begrip!