Golden retriever

Billie

Ras: Golden Retriever

Geboortedatum: 15/05/2018

Geslacht: teef

Steriel: ja

Zindelijk: ja, soms een klein ongelukje als baasje echt lang wegblijft

Kan alleen blijven: ja

Kan mee in de auto: ja, beetje bang maar het lukt wel

 

Andere honden: ja

Katten: ja

Kinderen: ja, oudere kinderen

Hoi iedereen,

Maak kennis met Billie, het maatje van Zara. Ze zijn bij voorkeur op zoek naar een thuis waar ze beide terecht kunnen gezien ze hun leven tot nu toe gedeeld hebben. Allebei zijn het aanhankelijke honden die weinig eisen stellen. Ze houden van een leuke wandeling en voldoende aandacht en knuffels. Noch Zara noch Billie zijn heldinnen. Ze houden niet van lawaai en drukte dus die wandelingetjes doe je wel ergens waar het rustig is.

Zara en Billie zijn heel sociaal zowel naar andere honden als naar mensen groot of klein. Gezien ze kleine kinderen niet gewoon zijn en ze beide houden van stilte, plaatsen we hen niet bij jonge kinderen. Katten zijn speelkameraadjes voor hen. De vraag is natuurlijk hoe de kat dat ziet. In elk geval spelen ze lief.

Heb jij een rustige thuis waar deze twee “Golden Girls” forever kunnen relaxen?

Contacteer ons voor meer info over Billie

8 + 13 =

Beste kandidaat adoptant

Omdat verhuizen steeds stress met zich meebrengt nemen we bij vzw Helping Dogs voldoende tijd om de juiste kandidaat adoptanten voor de hond te selecteren.

Dit proces neemt tijd in beslag, maar door deze investering te maken, proberen we ervoor te zorgen dat een hond meteen goed zit en dus niet nogmaals herplaatst moet worden.

Wij nemen binnen 14 dagen contact op met de geselecteerde kandidaten. Indien we jou niet hebben gecontacteerd wil dat zeggen dat deze hond een uitermate geschikte nieuwe thuis heeft gevonden of dat wij verder gaan met de zoektocht naar de ultieme match.

 

Dank voor je geduld en begrip!