louisiana leopard catahoula x
mechelse herder

Senna

Ras: Louisiana Leopard Catahoula x Mechelse herder

Geboortedatum: 20/09/2021

Geslacht: reu 

Steriel: ja 

Zindelijk: ja

Kan alleen blijven: ja

Kan mee in de auto: ja

 

Andere honden: geen nood aan

Katten: neen

Kinderen: ja

Hi everybody,

Dit is Senna. Senna is een kruising van twee herderrassen. De Louisiana Leopard Catahoula en de Mechelse Herder. Die eerste heb ik eerlijk gezegd even moeten googlen. Blijkbaar is dit ras tot stand gekomen om kuddes met groot vee te hoeden. In hun vrije tijd zijn het honden die erg van de aandacht thuis kunnen genieten.

De Mechelse Herder kennen jullie allemaal. De Mechelaar staat ervoor bekend om heel erg te houden van zijn baas.

Deze eigenschappen zie je erg duidelijk in Senna’s karakter. Senna is een hond die wel wat actie kan gebruiken en hij houdt dan ook enorm van spelletjes doen met de baas.

Senna is erg lief naar mensen, zelfs naar de allerkleinsten. Naar andere honden stelt hij zich eerder verdedigend op. Zijn voer, aandacht van de baas, speeltjes,…deelt hij liever niet met andere honden.

Katten triggeren iets in het instinct van Senna, wij adviseren alle katten om niet op het knopje te duwen.

Senna zoekt een lieve baas of baasjes die hem vaak meenemen op stap en veel tijd hebben om te ravotten in de tuin. Hij biedt jou / jullie onvoorwaardelijke vriendschap en oneindig veel knuffels. 

Contacteer ons voor meer info over Senna

3 + 13 =

Beste kandidaat adoptant

Omdat verhuizen steeds stress met zich meebrengt nemen we bij vzw Helping Dogs voldoende tijd om de juiste kandidaat adoptanten voor de hond te selecteren.

Dit proces neemt tijd in beslag, maar door deze investering te maken, proberen we ervoor te zorgen dat een hond meteen goed zit en dus niet nogmaals herplaatst moet worden.

Wij nemen binnen 14 dagen contact op met de geselecteerde kandidaten. Indien we jou niet hebben gecontacteerd wil dat zeggen dat deze hond een uitermate geschikte nieuwe thuis heeft gevonden of dat wij verder gaan met de zoektocht naar de ultieme match.

 

Dank voor je geduld en begrip!