rottweiler x dalmatiër

Zora

Ras: Rottweiler x Dalmatiër

Geboortedatum: 01/06/2020

Geslacht: teef

Steriel: ja

Zindelijk: ja

Kan alleen blijven: ja

Kan mee in de auto: ja

 

Andere honden: ja

Katten: geen ervaring

Kinderen: ja, oudere kinderen

Hoi iedereen,

Dit is Zora. Deze jongedame is een speciale kruising tussen Rottweiler en Dalmatiër. Haar nerveuze trekjes komen wellicht uit haar Dalmatiër bloed. Het feit dat ze waakt lijkt ons dan weer een typisch Rottweiler dingetje.

Zora is natuurlijk ook nog erg jong en heeft gewoon zin in het leven. Ze bruist van energie en zoekt een baas die dat kan matchen.

Op drukke plaatsen voelt Zora zich niet op haar gemak. Maar rustige plaatsen zijn toch gewoon veel leuker om te wandelen 🙂 

We zoeken een thuis waar Zora voldoende ruimte krijgt. Een thuis waar ze elke dag actief kan bezig zijn en ‘s avonds neerploffen in haar warme mand.

Contacteer ons voor meer info over Zora

1 + 11 =

Beste kandidaat adoptant

Omdat verhuizen steeds stress met zich meebrengt nemen we bij vzw Helping Dogs voldoende tijd om de juiste kandidaat adoptanten voor de hond te selecteren.

Dit proces neemt tijd in beslag, maar door deze investering te maken, proberen we ervoor te zorgen dat een hond meteen goed zit en dus niet nogmaals herplaatst moet worden.

Wij nemen binnen 14 dagen contact op met de geselecteerde kandidaten. Indien we jou niet hebben gecontacteerd wil dat zeggen dat deze hond een uitermate geschikte nieuwe thuis heeft gevonden of dat wij verder gaan met de zoektocht naar de ultieme match.

 

Dank voor je geduld en begrip!