Mechelse Herder 

Zéa

Ras: Mechelse Herder

Geboortedatum: 10/10/2019

Geslacht: teef

Steriel: ja

Zindelijk: ja

Kan alleen blijven: ja

Kan mee in de auto: ja

 

Andere honden: is erg sociaal

Katten: neen

Kinderen: neen

Dag iedereen,

Dit is Zéa de Mechelse Herder dame. 

Zéa vertoont alle uiterlijke en gedragskenmerken die zo typisch zijn voor de Mechelaar. Ze is vrolijk, actief en speels maar ook beschermend. Zéa is ook, net als vele van haar soortgenoten, eerder éénhandig. Ze kan wel om met andere mensen want Zéa is een sociale herder maar ze is toch liefst van al bij haar baas. 

Ze kan zich ook verdedigend opstellen wanneer iemand te plots, te dicht komt bij haar of haar baas. In het verleden heeft ze één keer geknapt, eerder per ongeluk maar toch. 

We plaatsen Zéa om die reden niet bij kinderen.

Met andere honden kan Zéa het prima vinden al is het verstandig om speelkameraadjes uit te kiezen van hetzelfde formaat en energie niveau.

Katten zijn een no-go. 

We zoeken een nieuwe baas met kennis van het ras die rekening kan houden met de behoeften van Zéa.

 

 

Contacteer ons voor meer info over Zéa

5 + 7 =

Beste kandidaat adoptant

Omdat verhuizen steeds stress met zich meebrengt nemen we bij vzw Helping Dogs voldoende tijd om de juiste kandidaat adoptanten voor de hond te selecteren.

Dit proces neemt tijd in beslag, maar door deze investering te maken, proberen we ervoor te zorgen dat een hond meteen goed zit en dus niet nogmaals herplaatst moet worden.

Wij nemen binnen 14 dagen contact op met de geselecteerde kandidaten. Indien we jou niet hebben gecontacteerd wil dat zeggen dat deze hond een uitermate geschikte nieuwe thuis heeft gevonden of dat wij verder gaan met de zoektocht naar de ultieme match.

 

Dank voor je geduld en begrip!