Labrador

Thor

Ras: Labrador

Geboortedatum: 19/05/2015

Geslacht: reu

Steriel: nee

Zindelijk: ja

Kan alleen blijven: ja

Kan mee in de auto: ja

 

Andere honden: neen (is angstig)

Katten: ja

Kinderen: neen

Hoi iedereen,

Maak kennis met Thor. Deze labrador is op zoek naar een nieuwe thuis waar het boven alles rustig is.

De drukte die kinderen maken en hun onvoorspelbare bewegingen is iets waar Thor zich niet kan in vinden. Thor maakt prima vrienden met katten en andere huisdieren. Doordat hij ooit is gebeten door een andere hond, is het niet aangewezen Thor nu bij een andere hond te plaatsen. Er is op dat vlak werk aan de winkel maar first things first. 

In onbekende situaties of bij teveel stress bijt hij van zich af maar als dit soort situaties vermeden worden, is Thor een prima huisgenoot.

Kan jij hem de rust bieden waar hij naar op zoek is?

Contacteer ons voor meer info over Thor

11 + 12 =

Beste kandidaat adoptant

Omdat verhuizen steeds stress met zich meebrengt nemen we bij vzw Helping Dogs voldoende tijd om de juiste kandidaat adoptanten voor de hond te selecteren.

Dit proces neemt tijd in beslag, maar door deze investering te maken, proberen we ervoor te zorgen dat een hond meteen goed zit en dus niet nogmaals herplaatst moet worden.

Wij nemen binnen 14 dagen contact op met de geselecteerde kandidaten. Indien we jou niet hebben gecontacteerd wil dat zeggen dat deze hond een uitermate geschikte nieuwe thuis heeft gevonden of dat wij verder gaan met de zoektocht naar de ultieme match.

 

Dank voor je geduld en begrip!