Cane Corso

Suki

Ras: Cane Corso 

Geboortedatum: 05/05/2019

Geslacht: teef

Steriel: ja 

Zindelijk: ja 

Kan alleen blijven: ja

Kan mee in de auto: ja

 

Andere honden:  afhankelijk van de hond, zie info

Katten: geen ervaring 

Kinderen: geen ervaring

Hoi iedereen,

Maak kennis met Suki. Deze onstuimige maar lieve loebas is een cane corso.

Door gebrek aan socialisatie in haar eerste levensweken heeft ze bepaalde dingen niet meegekregen.

Zo heeft Suki wel wat tijd nodig om zich open te stellen. Eens ze je vertrouwt zal ze zeker om de nodige aaitjes komen vragen, maar ze heeft ook duidelijk nood aan haar eigen ruimte.

Zo wil ze liever gerust gelaten worden wanneer ze eet of ligt te slapen. Ze vertoeft graag in dromenland, dus als ze plots wordt gewekt kan ze al eens knorrig reageren. In het verleden heeft ze al eens gehapt (lees! niet gebeten) in dit soort situatie. Persoonlijk durf ik ook happen wanneer iemand me plots wekt 🙂

Suki heeft een waaks karakter, bij indringers of plotse geluiden zal ze beginnen blaffen. Zoals tal van honden kan ze niet om met te veel en te luide prikkels. Een huis met tuin in een rustige omgeving zou perfect zijn voor haar.

Er zit geen kwaad in Suki, ze heeft gewoon wat tijd nodig om op haar plooien te komen. Een baasje, die geduldig met haar omgaat en haar een consequente maar zachte opvoeding kan geven zal haar zeker helpen groeien en op termijn doen openbloeien.

Met andere honden klikt het soms wel en soms niet. 

Suki is zeker een mensenvriend maar we plaatsen haar niet bij kinderen wegens haar stressgevoeligheid.

Wie geeft deze jongedame een warme mand?

Contacteer ons voor meer info over Suki

14 + 7 =

Beste kandidaat adoptant

Omdat verhuizen steeds stress met zich meebrengt nemen we bij vzw Helping Dogs voldoende tijd om de juiste kandidaat adoptanten voor de hond te selecteren.

Dit proces neemt tijd in beslag, maar door deze investering te maken, proberen we ervoor te zorgen dat een hond meteen goed zit en dus niet nogmaals herplaatst moet worden.

Wij nemen binnen 14 dagen contact op met de geselecteerde kandidaten. Indien we jou niet hebben gecontacteerd wil dat zeggen dat deze hond een uitermate geschikte nieuwe thuis heeft gevonden of dat wij verder gaan met de zoektocht naar de ultieme match.

 

Dank voor je geduld en begrip!