Herder x 

Skye

Ras: Herder kruising

Geboortedatum: 07/01/2021

Geslacht: teef

Steriel: nee

Zindelijk: ja

Kan alleen blijven: ja

Kan mee in de auto: ja

 

Andere honden: ja

Katten: hangt af van de kat

Kinderen: ja, oudere kinderen (+ 16)

Hoi iedereen,

Maak kennis met Skye. Deze jonge herder(in) bruist van energie en enthousiasme. Gezien haar jonge leeftijd vertoont ze nog puberstreken. 

Niemand heeft het haar verteld maar ze weet diep vanbinnen dat ze nu eenmaal een herder is. En dus doet ze ‘herder-dingen’. Kleine kinderen lijken heel erg op schaapjes dus die moeten ‘geherderd’ worden. 

Leuk spelletje voor Skye, niet zo voor de kinderen 🙂

We zijn op zoek naar een plek waar lieve Skye haar poten goed kan strekken. We denken dat ze heel graag buiten de stad zou wonen waar ze kan ravotten en achter andere alles aan hollen.

Kan jij Skye tonen wat herders zoal doen?

 

Contacteer ons voor meer info over Skye

10 + 6 =

Beste kandidaat adoptant

Omdat verhuizen steeds stress met zich meebrengt nemen we bij vzw Helping Dogs voldoende tijd om de juiste kandidaat adoptanten voor de hond te selecteren.

Dit proces neemt tijd in beslag, maar door deze investering te maken, proberen we ervoor te zorgen dat een hond meteen goed zit en dus niet nogmaals herplaatst moet worden.

Wij nemen binnen 14 dagen contact op met de geselecteerde kandidaten. Indien we jou niet hebben gecontacteerd wil dat zeggen dat deze hond een uitermate geschikte nieuwe thuis heeft gevonden of dat wij verder gaan met de zoektocht naar de ultieme match.

 

Dank voor je geduld en begrip!