Mechelse Herder 

Shine

Ras: Mechelse herder

Geboortedatum: 28/02/2020

Geslacht: reu

Steriel: ja

Zindelijk: ja

Kan alleen blijven: ja

Kan mee in de auto: ja

 

Andere honden: afhankelijk van de situatie en hond

Katten: nee

Kinderen: nee

Hoi iedereen,

Maak kennis met Shine de jonge Mechelaar! Gezien zijn leeftijd moet Shine nog één en ander van de wereld zien. Social skills zijn bijvoorbeeld een werkpuntje voor hem. Bij sommige honden klikt het en bij andere niet. 

Shine is op zoek naar een actieve baas die hem met geduld en boterhammen (spreekwoordelijke weliswaar) kan opvoeden tot een aangename Mechelse herder. Gezien zijn enthousiaste gedrag is het niet aangewezen om Shine te plaatsen bij kinderen. 

 

Contacteer ons voor meer info over Shine

7 + 12 =

Beste kandidaat adoptant

Omdat verhuizen steeds stress met zich meebrengt nemen we bij vzw Helping Dogs voldoende tijd om de juiste kandidaat adoptanten voor de hond te selecteren.

Dit proces neemt tijd in beslag, maar door deze investering te maken, proberen we ervoor te zorgen dat een hond meteen goed zit en dus niet nogmaals herplaatst moet worden.

Wij nemen binnen 14 dagen contact op met de geselecteerde kandidaten. Indien we jou niet hebben gecontacteerd wil dat zeggen dat deze hond een uitermate geschikte nieuwe thuis heeft gevonden of dat wij verder gaan met de zoektocht naar de ultieme match.

 

Dank voor je geduld en begrip!