Labrador

Pluto

Ras: Labrador

Geboortedatum: 04/03/2016

Geslacht: reu

Steriel: ja

Zindelijk: ja

Kan alleen blijven: ja

Kan mee in de auto: te verbeteren

 

Andere honden: ja

Katten: nee

Kinderen: ja, oudere kinderen

Hoi iedereen,

Dit is Pluto! Deze vriendelijke Labrador is een knuffelaar in huis maar tegelijk staat hij op veertjes wanneer hij buiten kan spelen.

Omdat Labradors heel goede zintuigen hebben, worden ze snel overprikkeld. Pluto wordt dan nerveus wat natuurlijk niet fijn is voor hem. Om die reden zoeken we een thuis waar niet te veel prikkels aanwezig zijn. Een rustig plekje in huis waar Pluto niet gestoord wordt is geen overbodige luxe.

Pluto is ook een jachthond dus katten en andere kleine hapjes zijn geen goede combinatie. Met andere honden kan hij het in principe wel vinden. 

Contacteer ons voor meer info over Pluto

2 + 4 =

Beste kandidaat adoptant

Omdat verhuizen steeds stress met zich meebrengt nemen we bij vzw Helping Dogs voldoende tijd om de juiste kandidaat adoptanten voor de hond te selecteren.

Dit proces neemt tijd in beslag, maar door deze investering te maken, proberen we ervoor te zorgen dat een hond meteen goed zit en dus niet nogmaals herplaatst moet worden.

Wij nemen binnen 14 dagen contact op met de geselecteerde kandidaten. Indien we jou niet hebben gecontacteerd wil dat zeggen dat deze hond een uitermate geschikte nieuwe thuis heeft gevonden of dat wij verder gaan met de zoektocht naar de ultieme match.

 

Dank voor je geduld en begrip!