Chihuahua

Pixou

Ras: Chihuahua

Geboortedatum: 25/01/2012

Geslacht: teef

Steriel: nee

Zindelijk: markeert soms, verder ok

Kan alleen blijven: met andere honden wel

Kan mee in de auto: ja

 

Andere honden: ja

Katten: geen ervaring

Kinderen: ja

Hallo iedereen,

Maak kennis met Pix(ou). Pixou is wel een héél lieve Chihuahua. Ze houdt enorm van knuffelen en is erg aanhankelijk.

Doordat ze weinig ervaring heeft met de buitenwereld zal Pix hier en daar nog wat bijgestuurd moeten worden. Zo heeft ze een gezonde interesse voor de inhoud van PMD zakken. Dat is simpel opgelost natuurlijk, zorg dat ze die niet te pakken kan krijgen.

We hebben ook gezien dat Pix hier en daar durft markeren. Dit gedrag komt uit een overlevingsinstinct wat niet zo verwonderlijk is gezien de voorgeschiedenis. Pix heeft immers altijd haar mannetje moeten staan,…

Ondanks alles is deze lieverd dus heel erg aanhankelijk. Haar nieuwe baasje zal ongelooflijk veel liefde terugkrijgen uit dankbaarheid.

Het zou wel tof zijn dat Pix één van haar vriendjes mee kan nemen naar de nieuwe thuis.  

Contacteer ons voor meer info over Pixou

2 + 6 =

Beste kandidaat adoptant

Omdat verhuizen steeds stress met zich meebrengt nemen we bij vzw Helping Dogs voldoende tijd om de juiste kandidaat adoptanten voor de hond te selecteren.

Dit proces neemt tijd in beslag, maar door deze investering te maken, proberen we ervoor te zorgen dat een hond meteen goed zit en dus niet nogmaals herplaatst moet worden.

Wij nemen binnen 14 dagen contact op met de geselecteerde kandidaten. Indien we jou niet hebben gecontacteerd wil dat zeggen dat deze hond een uitermate geschikte nieuwe thuis heeft gevonden of dat wij verder gaan met de zoektocht naar de ultieme match.

 

Dank voor je geduld en begrip!