Boxer

Pacha

Ras: Boxer

Geboortedatum: 11/05/2015

Geslacht: reu

Steriel: ja

Zindelijk: ja

Kan alleen blijven: ja

Kan mee in de auto: ja

 

Andere honden: ja

Katten: neen

Kinderen: ja

Hoi iedereen,

Maak kennis met Pacha de Boxer! Pacha is een uitermate sociale kerel die het prima kan vinden met honden en tweevoeters. Hij heeft het alleen niet zo voor katten.

Boxers zijn doorgaans sympathieke honden die zich goed thuis voelen in een gezinssituatie. Je moet er wel rekening mee houden dat Boxers vaak boordevol energie zitten. En ook Pacha heeft een zekere ‘knaldrang’… 🙂

Eigenlijk wil Pacha vooral aandacht van de baas. Spelletjes spelen, erop uit trekken,…

We zoeken dus een eerder actief gezin waar Pacha kan knallen naar hartelust om ‘s avonds neer te ploffen naast je in de zetel.

Pacha’s oren hebben af en toe verzorging nodig, een typisch probleem bij dit soort ‘flapoortjes’. Hij is verder helemaal niet veeleisend. 

Contacteer ons voor meer info over Pacha

2 + 13 =

Beste kandidaat adoptant

Omdat verhuizen steeds stress met zich meebrengt nemen we bij vzw Helping Dogs voldoende tijd om de juiste kandidaat adoptanten voor de hond te selecteren.

Dit proces neemt tijd in beslag, maar door deze investering te maken, proberen we ervoor te zorgen dat een hond meteen goed zit en dus niet nogmaals herplaatst moet worden.

Wij nemen binnen 14 dagen contact op met de geselecteerde kandidaten. Indien we jou niet hebben gecontacteerd wil dat zeggen dat deze hond een uitermate geschikte nieuwe thuis heeft gevonden of dat wij verder gaan met de zoektocht naar de ultieme match.

 

Dank voor je geduld en begrip!