australische Herder

Obi

Ras: Australische herder

Geboortedatum: 01/11/2019

Geslacht: reu 

Steriel: ja 

Zindelijk: ja

Kan alleen blijven: ja

Kan mee in de auto: ja

 

Andere honden: neen

Katten: ja

Kinderen: ja, oudere kinderen

Hoi iedereen,

Maak kennis met Obi de Aussie! 

Obi is een actieve hond die zijn ei af en toe kwijt moet. Niet alleen het ei wat in een poepzakje gaat natuurlijk. Obi heeft toch wel wat uitdagingen nodig. Zo trekt hij er graag op uit in de natuur en speelt hij graag spelletjes met de baas.

Met andere honden kan Obi het moeilijk vinden dus we plaatsen hem niet in een thuis waar al een andere hond woont.

Wanneer Obi niet aan zijn trekken komt, wordt hij onrustig en nerveus. Hij wordt dan ook prikkelbaar en heeft in het verleden wel eens iets duidelijk gemaakt met zijn tanden. Er is een verschil met bijten maar Obi geeft daarmee wel aan dat er een grens bereikt is. Nu we dat weten, kunnen we er rekening mee houden.

Obi is daarom op zoek naar een rustige, stabiele thuis met weinig prikkels. Een thuis waar hij met regelmaat zijn beweging krijgt en ook hersenspelletjes krijgt aangeboden. 

Contacteer ons voor meer info over Obi

1 + 1 =

Beste kandidaat adoptant

Omdat verhuizen steeds stress met zich meebrengt nemen we bij vzw Helping Dogs voldoende tijd om de juiste kandidaat adoptanten voor de hond te selecteren.

Dit proces neemt tijd in beslag, maar door deze investering te maken, proberen we ervoor te zorgen dat een hond meteen goed zit en dus niet nogmaals herplaatst moet worden.

Wij nemen binnen 14 dagen contact op met de geselecteerde kandidaten. Indien we jou niet hebben gecontacteerd wil dat zeggen dat deze hond een uitermate geschikte nieuwe thuis heeft gevonden of dat wij verder gaan met de zoektocht naar de ultieme match.

 

Dank voor je geduld en begrip!