Jack Russel x

Nestor

Ras: Jack Russel x 

Geboortedatum: 01/05/2009

Geslacht: reu 

Steriel: ja

Zindelijk: ja nee

Kan alleen blijven: neen, is erg onrustig en verdrietig

Kan mee in de auto: ja

 

Andere honden: soms

Katten: geen ervaring 

Kinderen: ja

Hoi iedereen,

Dit is Nestor. Deze keurige heer heeft al wat kilometers op de teller. Nestor is een uitermate lieve, trouwe en aanhankelijke senior die maar één ding vraagt: een baasje dat dicht bij hem in de buurt blijft.

Nestor heeft een erg traumatische ervaring achter de rug waardoor hij verlatingsangst heeft gekregen. In alle andere gevallen zouden we met relatief grote zekerheid kunnen zeggen dat dit te verhelpen is. Jammer genoeg voor Nestor was de ervaring zo traumatisch dat we gewoon op zoek gaan naar een baas die steeds thuis is of hem gewoon altijd meeneemt op uitstap. 

Nestor is niet meer van de jongste dus lange wandelingen moet je wat mee opletten. Maar het is een Jack Russel he, dat zijn de duracell konijnen onder de honden dus hij kan nog wel een rondje mee. 

Nestor is echt super sociaal en een voorbeeld voor andere honden. Toch zoeken wij nadrukkelijk een thuis waar hij het rijk voor zich heeft. Gewoon omdat hij die rust heeft verdiend. We zoeken een baas die onvoorwaardelijk en voor altijd voor Nestor kan zorgen.

Contacteer ons voor meer info over Nestor

2 + 3 =

Beste kandidaat adoptant

Omdat verhuizen steeds stress met zich meebrengt nemen we bij vzw Helping Dogs voldoende tijd om de juiste kandidaat adoptanten voor de hond te selecteren.

Dit proces neemt tijd in beslag, maar door deze investering te maken, proberen we ervoor te zorgen dat een hond meteen goed zit en dus niet nogmaals herplaatst moet worden.

Wij nemen binnen 14 dagen contact op met de geselecteerde kandidaten. Indien we jou niet hebben gecontacteerd wil dat zeggen dat deze hond een uitermate geschikte nieuwe thuis heeft gevonden of dat wij verder gaan met de zoektocht naar de ultieme match.

 

Dank voor je geduld en begrip!