Weimaraner

Moa

Ras: Weimaraner

Geboortedatum: 23/06/2018

Geslacht: teef

Steriel: nee

Zindelijk: ja

Kan alleen blijven: ja

Kan mee in de auto: ja

 

Andere honden: neen 

Katten: neen

Kinderen: ja

Hoi iedereen,

Maak kennis met Moa. Deze mooie Weimaraner is een statige dame die graag heeft dat haar personal space gerespecteerd wordt. Zo kan ze het slechts zelden vinden met andere honden. We plaatsen haar om die reden niet bij andere viervoeters. 

Moa beweegt erg graag. Ze heeft het nodig om te ravotten in de tuin en erop uit te trekken. Als ze haar dagelijkse activiteit niet krijgt, wordt Moa treurig. Je moet dus bereid zijn om elke dag met Moa spelletjes te spelen waarbij ze fysiek en mentaal wordt uitgedaagd. Enkel spelletjes of enkel wandelen zal voor deze pingpongbal niet genoeg zijn. 

Heb jij een ruime tuin en geen andere huisdieren? Heb je je kuiten al ingesmeerd?

Contacteer ons voor meer info over Moa

2 + 6 =

Beste kandidaat adoptant

Omdat verhuizen steeds stress met zich meebrengt nemen we bij vzw Helping Dogs voldoende tijd om de juiste kandidaat adoptanten voor de hond te selecteren.

Dit proces neemt tijd in beslag, maar door deze investering te maken, proberen we ervoor te zorgen dat een hond meteen goed zit en dus niet nogmaals herplaatst moet worden.

Wij nemen binnen 14 dagen contact op met de geselecteerde kandidaten. Indien we jou niet hebben gecontacteerd wil dat zeggen dat deze hond een uitermate geschikte nieuwe thuis heeft gevonden of dat wij verder gaan met de zoektocht naar de ultieme match.

 

Dank voor je geduld en begrip!