Canis Vulgaris

Max

Ras: Canis Vulgaris

Geboortedatum: 20/06/2020

Geslacht: reu

Gecastreerd/

gesteriliseerd: ja

Zindelijk: ja

Kan alleen blijven: ja

Kan mee in de auto: ja

 

Andere honden: momenteel niet

Katten: ja

Kinderen: ja, zie info

Hallo iedereen,

Maak kennis met Max. Deze prachtige kruising vertoont heel wat kenmerken van Duitse Herder maar zijn oorsprong is onduidelijk.

Gezien zijn jonge leeftijd is Max nog wat onstuimig, gewoon speels eigenlijk. Max kan erg genieten van de buitenlucht maar heeft een belangrijk werkpunt. Max heeft namelijk weinig of geen ervaring met andere honden. Het botert om die reden niet altijd met andere viervoeters maar gezien zijn jonge leeftijd is dat zeker iets waar op geoefend kan worden in de toekomst.

We plaatsen Max in een gezin waar momenteel geen andere honden verblijven om het stress niveau laag te houden.

Wanneer Max er klaar voor is begeleiden we jullie uiteraard graag naar de volgende stap…

Max vertoont ook baknijd dus we zullen hem niet plaatsen bij kleine kinderen.

We zoeken een actieve baas die stevig in de schoenen staat en geen schrik heeft van modder en zo. Als deze loebas een stokje terugbrengt, hangt daar meestal nog wat aan vast 🙂

Contacteer ons voor meer info over Max

7 + 5 =

Beste kandidaat adoptant

Omdat verhuizen steeds stress met zich meebrengt nemen we bij vzw Helping Dogs voldoende tijd om de juiste kandidaat adoptanten voor de hond te selecteren.

Dit proces neemt tijd in beslag, maar door deze investering te maken, proberen we ervoor te zorgen dat een hond meteen goed zit en dus niet nogmaals herplaatst moet worden.

Wij nemen binnen 14 dagen contact op met de geselecteerde kandidaten. Indien we jou niet hebben gecontacteerd wil dat zeggen dat deze hond een uitermate geschikte nieuwe thuis heeft gevonden of dat wij verder gaan met de zoektocht naar de ultieme match.

 

Dank voor je geduld en begrip!