Sarplaninac x Macedonische herder

Marley

Ras: Sarplaninac x Macedonische herder

Geboortedatum: 31/08/2014

Geslacht: reu 

Steriel: nee

Zindelijk: ja

Kan alleen blijven: ja

Kan mee in de auto: ja

 

Andere honden: afhankelijk, zie info

Katten: ok met de kat des huizes, vreemde katten moeten ophoepelen

Kinderen: ja

Hoi iedereen,

Dit is Marley, de vriendelijke reus. Marley is bijzonder lief en sociaal en ronduit een toffe kerel om in de buurt te hebben. Echter, reuzen hebben ook zo hun angsten.

Bij Marley zijn dat bepaalde geluiden (denk moto’s, vuurwerk, donder,…) maar vooral…luchtballonnen. Marley wordt panisch wanneer hij ermee geconfronteerd wordt en zal alles doen om eraan te ontsnappen. Met zijn 45 kg en schofthoogte van 70 cm heeft hij al een omheining of twee gesloopt.

Er werd door de huidige baasjes al vanalles geprobeerd. Wij concluderen daaruit dat Marley meer ruimte nodig heeft en vooral op zoek moet naar een nieuwe stek op het platteland of een andere plek waar het echt stil is.

Met andere honden kan Marley het prima vinden als het maar geen ongecastreerde reutjes zijn die zich willen opdringen. Ook heeft Marley wellicht ooit een trauma opgelopen want hij valt enkel uit naar Duitse herders. 

Gelieve ons enkel te contacteren indien jij:

Op een erg stille plek woont

Er een stevige omheining om je tuin zit

Je er alles aan wil doen om Marley te behoeden voor de situaties waar hij zo’n schrik van heeft.

 

 

 

Contacteer ons voor meer info over Marley

11 + 12 =

Beste kandidaat adoptant

Omdat verhuizen steeds stress met zich meebrengt nemen we bij vzw Helping Dogs voldoende tijd om de juiste kandidaat adoptanten voor de hond te selecteren.

Dit proces neemt tijd in beslag, maar door deze investering te maken, proberen we ervoor te zorgen dat een hond meteen goed zit en dus niet nogmaals herplaatst moet worden.

Wij nemen binnen 14 dagen contact op met de geselecteerde kandidaten. Indien we jou niet hebben gecontacteerd wil dat zeggen dat deze hond een uitermate geschikte nieuwe thuis heeft gevonden of dat wij verder gaan met de zoektocht naar de ultieme match.

 

Dank voor je geduld en begrip!