Labrador

Marley

Ras: Labrador

Geboortedatum: 29/3/2020

Geslacht: reu 

Steriel: ja nee

Zindelijk: ja nee

Kan alleen blijven: ja

Kan mee in de auto: ja

 

Andere honden: ja

Katten: ja 

Kinderen: ja, oudere kinderen

Hoi iedereen,

Maak kennis met Marley. Deze jonge labrador is speels, energiek, onstuimig en zoals veel van zijn rasgenoten, soms een beteke lomp.  Marley houdt er niet van wanneer zijn iemand te dicht in de buurt van ZIJN voer komt. Hij zal daar meestal meteen op reageren. Om die reden plaatsen we Marley niet in een gezin met jonge kinderen. Wat is jong? Goede vraag. Laat ons stellen dat een kind oud genoeg is wanneer het de persoonlijke ruimte van de hond weet te respecteren (lees: kan de hond met rust laten).  

We zijn op zoek naar een energieke baas of bazin waar Marley mee op stap kan om zijn ei kwijt geraken (wel poepzakjes meenemen). Wees je ervan bewust dat Mareley ‘gefixeerd’ is op zijn voer en dat jullie daar samen moeten aan werken. 

Contacteer ons voor meer info over Marley

15 + 4 =

Beste kandidaat adoptant

Omdat verhuizen steeds stress met zich meebrengt nemen we bij vzw Helping Dogs voldoende tijd om de juiste kandidaat adoptanten voor de hond te selecteren.

Dit proces neemt tijd in beslag, maar door deze investering te maken, proberen we ervoor te zorgen dat een hond meteen goed zit en dus niet nogmaals herplaatst moet worden.

Wij nemen binnen 14 dagen contact op met de geselecteerde kandidaten. Indien we jou niet hebben gecontacteerd wil dat zeggen dat deze hond een uitermate geschikte nieuwe thuis heeft gevonden of dat wij verder gaan met de zoektocht naar de ultieme match.

 

Dank voor je geduld en begrip!