Labrador x duitse Herder

Luna

Ras: Labrador x Duitse Herder

Geboortedatum: 20/06/2018

Geslacht: teef

Steriel: ja

Zindelijk: ja 

Kan alleen blijven: ja

Kan mee in de auto: ja

 

Andere honden: neen, zie info

Katten: ?

Kinderen: ja, oudere kinderen

Hoi iedereen,

Maak kennis met Luna! Momenteel woont Luna samen met andere honden. Dit heeft altijd goed gegaan maar recent zijn er verschuivingen binnen de roedel geweest.

Daar waar Luna steeds sociaal geweest is, stelt ze zich nu assertief / agressief op naar de oudere hond. We zullen nooit weten wat hier precies de aanleiding voor was maar het is wel duidelijk dat Luna op zoek is naar rust. We zoeken daarom een nieuwe thuis waar Luna enige hond kan zijn en waar geen kleine kinderen wonen.

We geloven dat Luna op die manier terug in een rustige “state of mind” kan komen want momenteel leeft ze in stress (en de andere honden ook).

Luna heeft weinig vertrouwen in vreemde mannen maar is verder gewoon een prima hond die graag bij haar gezin is. 

Contacteer ons voor meer info over Luna

2 + 1 =

Beste kandidaat adoptant

Omdat verhuizen steeds stress met zich meebrengt nemen we bij vzw Helping Dogs voldoende tijd om de juiste kandidaat adoptanten voor de hond te selecteren.

Dit proces neemt tijd in beslag, maar door deze investering te maken, proberen we ervoor te zorgen dat een hond meteen goed zit en dus niet nogmaals herplaatst moet worden.

Wij nemen binnen 14 dagen contact op met de geselecteerde kandidaten. Indien we jou niet hebben gecontacteerd wil dat zeggen dat deze hond een uitermate geschikte nieuwe thuis heeft gevonden of dat wij verder gaan met de zoektocht naar de ultieme match.

 

Dank voor je geduld en begrip!