Border Collie

Lexi

Ras: Border Collie

Geboortedatum: 06/06/2021

Geslacht: teef

Steriel: nee

Zindelijk: ja maar heeft het moeilijk wanneer ze te lang alleen moet blijven

Kan alleen blijven: ja, te verbeteren

Kan mee in de auto: ja maar wagenziek dus niet te lang

 

Andere honden:  ja 

Katten: ja

Kinderen: ja, enkel ervaring met oudere kinderen

Hoi iedereen,

Maak kennis met Lexi. 

Deze jonge Border heeft nog heel wat te leren over de wereld. Lexi is een opgewekte, kwieke jongedame die graag aandacht krijgt. Indien ze niet de aandacht ontvangt die ze wil, zal ze jou even aan de mouw komen trekken. We zien dit wel vaker bij Border Collies en is geen teken dat ze wil bijten maar wel ‘begeleiden’. 

Ja, het hoeden zit in haar bloed. Bij gebrek aan schaapjes, hoedt Lexi fietsers en, godbetert, auto’s. Toch opletten Lexi!!

Lexi moet het alleen blijven nog wat oefenen maar gezien haar jonge leeftijd, zien we haar daar wel nog in groeien. Wat Lexi vooral wil is gewoon bij jou zijn. Erop uit trekken en genieten van de rust en stilte in de natuur.

Ook Lexi heeft superzintuigen en daarom komt ze niet graag op drukke plaatsen. Deze moeten dus gewoon vermeden worden, simpel.

Contacteer ons voor meer info over Lexi

3 + 10 =

Beste kandidaat adoptant

Omdat verhuizen steeds stress met zich meebrengt nemen we bij vzw Helping Dogs voldoende tijd om de juiste kandidaat adoptanten voor de hond te selecteren.

Dit proces neemt tijd in beslag, maar door deze investering te maken, proberen we ervoor te zorgen dat een hond meteen goed zit en dus niet nogmaals herplaatst moet worden.

Wij nemen binnen 14 dagen contact op met de geselecteerde kandidaten. Indien we jou niet hebben gecontacteerd wil dat zeggen dat deze hond een uitermate geschikte nieuwe thuis heeft gevonden of dat wij verder gaan met de zoektocht naar de ultieme match.

 

Dank voor je geduld en begrip!