kleine keeshond

Leo

Ras: Kleine Keeshond

Geboortedatum: 16/02/2021

Geslacht: reu

Steriel: ja

Zindelijk: ja

Kan alleen blijven: ja

Kan mee in de auto: wagenziek

 

Andere honden:  krijgt hierdoor te veel stress

Katten: geen ervaring 

Kinderen: enkel oudere en rustige kinderen

 

Hoi iedereen,

Maak kennis met Leo. Deze lieve schat doet alles voor zijn baasje(s). Leo is geen dapper hondje, integendeel. Hij wordt snel overprikkeld en krijgt natuurlijk stress daardoor. Andere honden op straat, wagens die passeren, drukte tout-court zijn dingen die absoluut moeten vermeden worden. 

Arme Leo heeft het niet in de hand eum poot dus hij rekent op zijn baasje om een veilige omgeving te creëren.

We gaan het hier nogmaals héél duidelijk onderstrepen:

hondenschool – NEEN

wandelen op drukke plaatsen – NEEN

drukte in huis – NEEN

Leo puzzelt graag en doet graag zoekopdrachtjes. Snuffelmatten, snoepjes verstoppen in de tuin,…die geinigheden.

Leo is echt een gigantisch lief hondje en we zoeken dan ook een geschikte thuis voor hem waar hij volledig tot rust kan komen en waar met zijn noden rekening wordt gehouden.

Om die reden vragen we om ons bij interesse een erg uitgebreide beschrijving te geven van de leefomgeving en het ritme bij je thuis. Laat ons weten waarom jouw thuis het meeste ‘Zen’ is en daarom de geschikte thuis voor deze kanjer.

 

Contacteer ons voor meer info over Leo

5 + 11 =

Beste kandidaat adoptant

Omdat verhuizen steeds stress met zich meebrengt nemen we bij vzw Helping Dogs voldoende tijd om de juiste kandidaat adoptanten voor de hond te selecteren.

Dit proces neemt tijd in beslag, maar door deze investering te maken, proberen we ervoor te zorgen dat een hond meteen goed zit en dus niet nogmaals herplaatst moet worden.

Wij nemen binnen 14 dagen contact op met de geselecteerde kandidaten. Indien we jou niet hebben gecontacteerd wil dat zeggen dat deze hond een uitermate geschikte nieuwe thuis heeft gevonden of dat wij verder gaan met de zoektocht naar de ultieme match.

 

Dank voor je geduld en begrip!